Neler Yeni

Yardım PSU Voltaj Değerleri Hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuncay Söğüt
Merhaba Arkadaşlar PSU nun voltaj değerlerinden şüphelendim ve size danışmak istedim. Öncelikle psu modelim XILENCE XP480 480 Watt'lık bir PSU çift kanal 12V çıkışına sahip biri 18A diğeri 20A ne kadar gerçek değerler orasını Allah bilir. Neyse konuya dönecek olursak ben voltaj değerlerine baktığımda boşta hali şu şekilde;
Adsız2.png

Ben AIDA64 üzerinden sistem kararlılık testi yaptığımda voltajlarda aşırı oranda düşme yaşandığını farkettim bununda değerleri şu şekilde;
Adsız.png

Bu değerlerin böyle olması sizce normal mi birde monitörümde aşırı bir titreme problemi var başka monitör taktığımdada durum aynı aynı prize takılı olduklarından PSU nun bir etkisi olabilir mi acaba? Son olarak acaba sizde sistem kararlılık testi sırasında güncel voltaj değerlerinizi paylaşırsanız sorun dahada anlaşılır. Şimdiden teşekkürler.

Tk28*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Kahveci
Instagram
tolgakahveci.1
dostum aynı dert bendede var ama sistemde bir sorun teşkil etmiyor mesela sistemi en ağır testlere soksamda geçiyor kapanma veya açılmamazlık yapmıyor +3.3v kanalından 3.040v alıyorum ayrca konuyu açalı 1 sene olmuş bir çözüm bulabildinmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom