Sabri okay
80+ Bronze
Psu yetersizliği ekran kartı islemcimi yanarmı nasıl anlarım yetmediğini
pc kapanmıyorsa sıkıntı yokturPsu yetersizliği ekran kartı islemcimi yanarmı nasıl anlarım yetmediğini
Sadece reset mi atar daha mesela reset atmadı daha düşük FPS mi verirYük altına girdiğinde sistem reset atıyorsa yetmiyor demektir. Ekran kartı ve işlemci yanmaz.
Daha düşük FPS almam demi kapanmassapc kapanmıyorsa sıkıntı yoktur
Fps düşmez reset atar.Sadece reset mi atar daha mesela reset atmadı daha düşük FPS mi verir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha düşük FPS almam demi kapanmassa
Tamam en iyi sonuç yapıyorum teşekkür ederimFps düşmez reset atar.
Sistemde kapanmalar olur @Süleyman ÇAKIR- dediği gibi. ama tek bir cümlene katılmadım.
ekran kartına düşük voltaj gelmesinden kalıcı hasarlar da oluşabilir. yanmaz ama düşük voltaj ile hasar bırakabilir.
bu arada sistemin nedir
PSU bir kere çok riskli Powerboost PSU iyi sayılmaz. Hatta direkt kötü. Değiştirme şansın var mı?Phenom x4 945 AMD Radeon HD 5570 1 gb ddr2 8 gb 1333 ama nedense 800 MHz çalışıyor 120 GB HDD gigabayte ga78 lmts2 rev 1.0 powerboost psu 12v 12a 350w
Dolandırıldım önceden 50 TL kasa + psu aldım 1 yıl önce kasa kalcak ama güç kaynağı değiştircemPSU bir kere çok riskli Powerboost PSU iyi sayılmaz. Hatta direkt kötü. Değiştirme şansın var mı?
W yüksek olsa bile, PowerBoost psu kullanmak riskli biraz.
Evet değiştirmen yararına olur.Dolandırıldım önceden 50 TL kasa + psu aldım 1 yıl önce kasa kalcak ama güç kaynağı değiştircem