Umarım. Ama sistem anında gitmediyse olmamıştır sanırım.Yaptık bir hata önemli bir parça olduğunu unutup ondan kıstım. Onun yerine XPG PYLON 650W almayı düşünüyorum. Sisteme bir zarar gelmemiştir değil mi?
Kabloların ucuna falan bakıp anlaşılmaz mı? Bir yerden PSU bulamam :/yeni psu ile denemeden bilemeyiz eğer anakarta ulaştıysa işlemci besleme pinlerini ekran kartını vs yakmış olabilir
Sistem hiç gitmedi. Yazdığım gibi bilgisayarı kapattım ve PSU'yu söktüm.Umarım. Ama sistem anında gitmediyse olmamıştır sanırım.
sorun sadece kablolar değil anakart üzerindeki pinler yanmış olabilir, dediğim gibi anlamanın tek yolu temiz bir PSU ile denemen olacaktırKabloların ucuna falan bakıp anlaşılmaz mı? Bir yerden PSU bulamam :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem hiç gitmedi. Yazdığım gibi bilgisayarı kapattım ve PSU'yu söktüm.
Koruması olmayan vasat bir model diğer bileşenlere zarar gelmedi ise fiyat performans oranı yüksek Highpower 500w eco 80+ modeline sahip olabilirsiniz.bilgisayarı açtıktan 15 dakika sonra (boştayken) PSU'dan sanırım alev çıktı ve bilgisayarı gayet normal bir şekilde kapatıp PSU'yu söktüm. Ne olduğunu anlayabilmiş değilim.
Bilanço nedir arkadaşlar?
Nere yanmış ona bakarsınız. amacınız bu değil mi?İçini açıp ne olduğunu nasıl anlayacağım?
Yani sisteme bir zarar gelmemiştir değil mi?
Sistem yük altında olmadığı için sorun oluşturmamış olabilir. Arkadaşın da dediği gibi başka psu dışında anlama yolu yok sanırım.Kabloların ucuna falan bakıp anlaşılmaz mı? Bir yerden PSU bulamam :/
Sistem hiç gitmedi. Yazdığım gibi bilgisayarı kapattım ve PSU'yu söktüm.
aynısı bende oldu, psu bozuldu ve bir tane ram slotunu da yakmış, tek ram slotu kullanabiliyorum artık.bilgisayarı açtıktan 15 dakika sonra (boştayken) PSU'dan sanırım alev çıktı ve bilgisayarı gayet normal bir şekilde kapatıp PSU'yu söktüm. Ne olduğunu anlayabilmiş değilim.
Bilanço nedir arkadaşlar?
Xpg de güzel olacaktır.aynısı bende oldu, psu bozuldu ve bir tane ram slotunu da yakmış, tek ram slotu kullanabiliyorum artık.
bende forumda konu açmıştım senin kullandığın psuyu alıcaktım herkes kötü oldugu söyledi başka marka aldım, alıcaksan FSP veya aerocool marka al ve senin PSU watt değerinin bir tık üstünü al ne olur neolmaz
aynısı bende oldu, psu bozuldu ve bir tane ram slotunu da yakmış, tek ram slotu kullanabiliyorum artık.
bende forumda konu açmıştım senin kullandığın psuyu alıcaktım herkes kötü oldugu söyledi başka marka aldım, alıcaksan FSP veya aerocool marka al ve senin PSU watt değerinin bir tık üstünü al ne olur neolmaz
Nasıl bir patlamaydı?ben direkt yeni psu siparişi verdim, aerocool 400 watt onu kullanıyorum, anakartta ram slotu bozulmus sadece,
patlayan psu ile tekrar açmayı denemedim çünkü daha çok bozar diye