Neler Yeni

Çözüldü✓ PSUDAN COİL WHİNE SESİ GELİYOR SORUN OLUR MU

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk
arkadaşlar yüksek güç istiyen oyunlarda oluyor sadece garantisi var beni rahatsız etmiyor bir zararı yok diye biliyorum garantiye göndermeye gerek var mı

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Halil uçar
Hic bir sorun olmaz hocam malesef cogu üründe artık çıkabiliyor. En pahali olandan en dandik olana kullanılan bakır malzemesinden dolayı çıkan ses sans iste

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hic bir sorun olmaz hocam malesef cogu üründe artık çıkabiliyor. En pahali olandan en dandik olana kullanılan bakır malzemesinden dolayı çıkan ses sanş iste
Yani kulağıma hiç gelmiyor garantiye yollamama gerek yok diye düşünüyorum

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Halil uçar
Yollarsan 1 ay beklersin ve onlarda bunun garantiye girmeyecegini soyleyebilir. O yüzden gerek yok pc siz kalmaya devam edebilirsiniz sorun cikmaz

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Murat Aslan
arkadaşlar yüksek güç istiyen oyunlarda oluyor sadece garantisi var beni rahatsız etmiyor bir zararı yok diye biliyorum garantiye göndermeye gerek var mı
Garantiye göndermene gerek yok ama garantiye gitse yenisiyle değiştirilir.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Murat Aslan
Gerek yok ya kalsın sorun değil duymuyorum dün denk geldimde anladım sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

7800xt var karşılaşmadım daha
Bobin sesi sadece bir anlık olmaz ki sürekli gelir.Şuan gelmiyorsa farklı bir şeyin sesidir.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk
Bobin sesi sadece bir anlık olmaz ki sürekli gelir.Şuan gelmiyorsa farklı bir şeyin sesidir.
Zaten anlık geldi demedim dün gece kulaklığımı çıkardığımda denk geldim belliki uzun süredir var

Bobin sesi sadece bir anlık olmaz ki sürekli gelir.Şuan gelmiyorsa farklı bir şeyin

Corsair CX750 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı Güç Kaynağı PSU bu arada aldığım yerde ürün stockta yok gözüküyor fiyat farkı verip daha kalitelisini almayı teklif etsem mi sizce yoksa uzun yıllar kurtarır mı bu​

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Murat Aslan
Zaten anlık geldi demedim dün gece kulaklığımı çıkardığımda denk geldim belliki uzun süredir var

Corsair CX750 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı Güç Kaynağı PSU bu arada aldığım yerde ürün stockta yok gözüküyor fiyat farkı verip daha kalitelisini almayı teklif etsem mi sizce yoksa uzun yıllar kurtarır mı bu​

Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Garantiye giderse eski bir model olduğu için ya daha yenisi ile değiştirirler ya da para iadesi yaparlar.Kötü bir psu değil kullanırsın uzun süre.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Garantiye giderse eski bir model olduğu için ya daha yenisi ile değiştirirler ya da para iadesi yaparlar.Kötü bir psu değil kullanırsın uzun süre.
Tamamdır sağolun

Top Bottom