Yani kulağıma hiç gelmiyor garantiye yollamama gerek yok diye düşünüyorumHic bir sorun olmaz hocam malesef cogu üründe artık çıkabiliyor. En pahali olandan en dandik olana kullanılan bakır malzemesinden dolayı çıkan ses sanş iste
TeşekkürlerYollarsan 1 ay beklersin ve onlarda bunun garantiye girmeyecegini soyleyebilir. O yüzden gerek yok pc siz kalmaya devam edebilirsiniz sorun cikmaz
Garantiye göndermene gerek yok ama garantiye gitse yenisiyle değiştirilir.arkadaşlar yüksek güç istiyen oyunlarda oluyor sadece garantisi var beni rahatsız etmiyor bir zararı yok diye biliyorum garantiye göndermeye gerek var mı
Gerek yok ya kalsın sorun değil duymuyorum dün denk geldimde anladım sadeceGarantiye göndermene gerek yok ama garantiye gitse yenisiyle değiştirilir.
7800xt var karşılaşmadım dahaBu CW amd 7000 ve intel 4000 serilerinde var mı?
Bobin sesi sadece bir anlık olmaz ki sürekli gelir.Şuan gelmiyorsa farklı bir şeyin sesidir.Gerek yok ya kalsın sorun değil duymuyorum dün denk geldimde anladım sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
7800xt var karşılaşmadım daha
Zaten anlık geldi demedim dün gece kulaklığımı çıkardığımda denk geldim belliki uzun süredir varBobin sesi sadece bir anlık olmaz ki sürekli gelir.Şuan gelmiyorsa farklı bir şeyin sesidir.
Bobin sesi sadece bir anlık olmaz ki sürekli gelir.Şuan gelmiyorsa farklı bir şeyin
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Garantiye giderse eski bir model olduğu için ya daha yenisi ile değiştirirler ya da para iadesi yaparlar.Kötü bir psu değil kullanırsın uzun süre.Zaten anlık geldi demedim dün gece kulaklığımı çıkardığımda denk geldim belliki uzun süredir var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair CX750 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı Güç Kaynağı PSU bu arada aldığım yerde ürün stockta yok gözüküyor fiyat farkı verip daha kalitelisini almayı teklif etsem mi sizce yoksa uzun yıllar kurtarır mı bu
Tamamdır sağolunSıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Garantiye giderse eski bir model olduğu için ya daha yenisi ile değiştirirler ya da para iadesi yaparlar.Kötü bir psu değil kullanırsın uzun süre.