Neler Yeni

Psudan dzzt sesi geliyor ve titretiyor

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
malesefki psu gg gibi görünüyor dostum bunu söylemek zor ama emektar arkadaşına veda etmelisin... O artık bir ölü :'(

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
malesefki psu gg gibi görünüyor dostum bunu söylemek zor ama emektar arkadaşına veda etmelisin... O artık bir ölü :'(
Ve anladım ki coil Whine... Islık sesi geliyor 🥺😦 galiba yeni pc alırken birde psu masrafı çıkıcak

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hava tut,saç kurutma makinesi ile . Eline bir eldiven giy bu ses varken dışarıdan bastır fana eldivenli elinle

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

OptiDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Ünsal
Hocam ne yapayım? Bu sistemi kullanıyorsam demekki psu alacak param da yok demektir, dibini sıyırmaya çalışıyorum, bende isterim cooler master psu kullanmayı ama bazen bazı şeyler mümkün olmuyor.
Hocam bence risk alman çok sağlıklı değil. Konuya pek hakim olmasam da yakın zamanda ucuzda olsa bi psu almanı öneririm.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konu açık net dZt diye ses geliyor ve 1 sn kadar yapıyor, hep olmuyor ama bazen oluyor ve kasa titriyor. Psu 13 yıllık acaba tozdan olabilir mi?
HEC 300W
benden size nacizane tavsiye en yakın zamanda kurtulun o güç kaynağından güç kaynakları fazla pahalı değil ikinci elden yeni az kullanılmış bir şey bulabilirsiniz.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benden size nacizane tavsiye en yakın zamanda kurtulun o güç kaynağından güç kaynakları fazla pahalı değil ikinci elden yeni az kullanılmış bir şey bulabilirsiniz.
Hocam bence risk alman çok sağlıklı değil. Konuya pek hakim olmasam da yakın zamanda ucuzda olsa bi psu almanı öneririm.
Mesela hocam 0 olarak 300w 350w kaliteli psu önerir misiniz?

Top Bottom