Psudan gelen coilwhine disinda ses

CW sesi. Bu sesin onlarca farklı hali var.

CW sesi. Bu sesin onlarca farklı hali var.
Hocam corsair support ile konuştuğum da donanımsal sorun olabilir, ürünü bize yollayın inceleyelim dediler. Buradan sonra nasıl ilerliyor biliyor musunuz? Nasıl kargolucam vb birsey yazmadılar.

Hocam corsair support ile konuştuğum da donanımsal sorun olabilir, ürünü bize yollayın inceleyelim dediler. Buradan sonra nasıl ilerliyor biliyor musunuz? Nasıl kargolucam vb birsey yazmadılar.
Global ise girme o topa gümrük falandı kargosuyla bayağı uğraşırsın. TR ise zaten yönlendirirler.

Global ise girme o topa gümrük falandı kargosuyla bayağı uğraşırsın. TR ise zaten yönlendirirler.
Tr değil global hocam. TR servise yollamak istiyorum adamlar daha mesajıma bile bakmıyor. Bu saatten sonra s1nerjiden ürün almam aldırmam.

Geçmiş olsun hocam. Servise gitse bile markalar cw sorununu arıza olarak nitelendirmiyor. Herhangi bir işlem yapan değişim sağlayan marka duymadım.
Arkadaşın dediği gibi global servisle uğraşmayın, bilgisayarsız kaldığınız süreye değmez. Muhtemelen arıza yok diyip geri gönderecekler. Özetle bu sesle yaşamaya devam edin yapılacak bir şey yok diyecekler.

Corsair markasını sevmezdim. Bu aralar forumdaki şikayetler gözüme batmaya başladı. Tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam. Servise gitse bile markalar cw sorununu arıza olarak nitelendirmiyor. Herhangi bir işlem yapan değişim sağlayan marka duymadım.
Arkadaşın dediği gibi global servisle uğraşmayın, bilgisayarsız kaldığınız süreye değmez. Muhtemelen arıza yok diyip geri gönderecekler. Özetle bu sesle yaşamaya devam edin yapılacak bir şey yok diyecekler.

Corsair markasını sevmezdim. Bu aralar forumdaki şikayetler gözüme batmaya başladı. Tekrardan geçmiş olsun.
Hocam teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Ses dediğim gibi bana coilwhine sesinden çok farklı bir ses olarak geldi. Bir de kulaklık takılı oyunun sesi full yine de duyuluyor ses, alisilacak gibi değil yani. Yedekte bir tane daha psu vardı highpower onu takıp bunu corsair globale yollamayı düşünüyorum. S1nerjiye yazdım kargo kodu bile vermediler 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri