Yoktur. Ama o değilse sıkıntı olabilir.Zararı var mıdır ?
Oyun açtığım zaman böyle oyunun ağır grafiklerle olduğu anda mesela böyle bir z ile i karışık ses geliyor ama hep değilYoktur. Ama o değilse sıkıntı olabilir.
Hiç PSU açmadım görmedim :/PSU nun fanı tozlanmış ya da bozulmuş olabilir.Eğer TECRÜBENİZ var ise içini açıp fanını temizlemenizi öneririm.
Coil whine değil fandan geliyor sürtme var. Gamepower ise zaten değiştirmeni öneririm.Coil Whine olabilir.
Ve nadir z ile i aradı ses geliyorOyun açtığım zaman böyle oyunun ağır grafiklerle olduğu anda mesela böyle bir z ile i karışık ses geliyor ama hep değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç PSU açmadım görmedim :/
Ben de fark ettim onu da oyun esnasında yük altındayken geliyormuş, kafamı da o karıştırdı.Coil whine değil fandan geliyor sürtme var. Gamepower ise zaten değiştirmeni öneririm.
Youtube da videoları var ancak yapamam diyorsanız hiç uğraşmayın.Ve garantisi bittiyse açınız garantisi bitmediyse içini açtığınızda garantisi bitmiş olacaktır.Bilen birisine yaptırmanızı öneririm.Oyun açtığım zaman böyle oyunun ağır grafiklerle olduğu anda mesela böyle bir z ile i karışık ses geliyor ama hep değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç PSU açmadım görmedim :/
Bende isterim ama maalesef para yok.Coil whine değil fandan geliyor sürtme var. Gamepower ise zaten değiştirmeni öneririm.
Garanti daha var alalı 2 ay olduYoutube da videoları var ancak yapamam diyorsanız hiç uğraşmayın.Ve garantisi bittiyse açınız garantisi bitmediyse içini açtığınızda garantisi bitmiş olacaktır.Bilen birisine yaptırmanızı öneririm.