Neler Yeni

psudan takır tukur sesler geliyo

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
O ses güç kaynağının fanından geliyor muhtemelen dediğin gibiyse. Bir sorun teşkil etmez, sadece ses yapar. Rahatsızsan garantiye gönder. Değilsen de kalabilir. Ama takırtı olduğuna emin ol ilk önce.

hasan2344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan
O ses güç kaynağının fanından geliyor muhtemelen dediğin gibiyse. Bir sorun teşkil etmez, sadece ses yapar. Rahatsızsan garantiye gönder. Değilsen de kalabilir. Ama takırtı olduğuna emin ol ilk önce.
hocam dediğim gibi çoğu kişide varmış bu sorun kullanıyolarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu video benim değil aynı psu başka bir sürü var

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Coil Whine olabilir ama coil whine takur tukur ses çıkarmaz patinaj çeken araba sesine yakındır daha çok veya cızırtı sesine eğer coil whine ise sadece ses çıkarır bir sorun yaratmaz ama bilemem şu anda coil whine mı değil mi

hasan2344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan
Coil Whine olabilir ama coil whine takur tukur ses çıkarmaz patinaj çeken araba sesine yakındır daha çok veya cızırtı sesine eğer coil whine ise sadece ses çıkarır bir sorun yaratmaz ama bilemem şu anda
hocam coil whineda var psuda ama çok az farklı ses bunlar

yani 1 haftadır bu ses var ara sıra çıkartıyo 2 günde bir filan kaç saat oyun oynadım bi sıkıntı çıkmadı

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
hocam dediğim gibi çoğu kişide varmış
Fanla alakalı olduğuna eminim. Sadece rahatsız eder, sorun çıkarmaz muhtemelen. Sistemin yükü artıp daha çok güç çektiği zaman fan devri artınca da bu sorun ortadan kalkıyor. Tabii bazı fanlar düşük devirde bu sesi çıkarıyor, bazısı ise yüksek devirde.

Son düzenleme:

hasan2344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan
hocam valla pcden soğudum ekran kartında da coil whine var hadi onu artık geçtim alıştım şimdi bu başladı filan gitçem ps5 alcam

Fanla alakalı olduğuna eminim. Sadece rahatsız eder, sorun çıkarmaz muhtemelen. Sistemin yükü artıp daha çok güç çektiği zaman fan devri artınca da bu sorun ortadan kalkıyor. Tabii bazı fanlar düşül devirde bu sesi çıkarıyor, bazısı ise yüksek devirde.
neyse hocam sağolun içim biraz daha rahatladı

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
hocam valla pcden soğudum ekran kartında da coil whine var hadi onu artık geçtim alıştım şimdi bu başladı filan gitçem ps5 alcam

neyse hocam sağolun içim biraz daha rahatladı
Sorunsuz olacak diye bir şey yok. Gidip en kaliteli markayı bile alsan, sorun çıkarabilir sana. Çıkarmayacağının garantisi yok, şans işi biraz.

Ama endişelenmenize gerek yok. Bütçeniz varken indirimde başka bir psu alıp, bunu garantiye yollayıp satabilirsiniz. Ya da bilgisayar bir kaç haftalığına boş kalacak olduğunda garantiye verip o şekilde halledebilirsiniz.

hasan2344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan
Fanla alakalı olduğuna eminim. Sadece rahatsız eder, sorun çıkarmaz muhtemelen. Sistemin yükü artıp daha çok güç çektiği zaman fan devri artınca da bu sorun ortadan kalkıyor. Tabii bazı fanlar düşük devirde bu sesi çıkarıyor, bazısı ise yüksek devirde.
bide bişey sorcam benim psu da ve ekran kartında coil whine var ama ekran kartını çözemedim kesin psuda var ekran kartında coil whine var mı nasıl kesin emin olurum

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
bide bişey sorcam benim psu da ve ekran kartında coil whine var ama ekran kartını çözemedim kesin psuda var ekran kartında coil whine var mı nasıl kesin emin olurum
Hem güç kaynağı hem de ekran kartından şüpheliysen coil whine sorunu olmadığına emin olduğun bir güç kaynağı ile ekran kartını test et, o şekilde anlarsın. Gerçi biraz hassas bir kulağa sahipsen gürültüsüz bir ortamda ekran kartı ve güç kaynağına ayrı ayrı odaklan, dinlemeye çalış. Anlayabilirsin belki.

z.furkandenizhan

80+ Bronze

hasan2344

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan
hocam biraz böyle kullanıyım sonra kaliteli bir psu alırım

hocam ne önerirsiniz rtx 2060super ve r5 3600 var 650 watt yetiyo sanırsam