n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,212
- İsim
- Necati
Arkadaşlar selam , elimde 2 sistem var ve ikisindende psudan cızırtı geliyor , garantiye ikisinide ikişer kez yolladım cızırtı yok diyorlar , yarın tekrar yollayacağım video istedim ellerine ulaşınca video çekecekler, prizinizle alakalı olabilir diyorlar böyle bir şey varmı gerçekten? Psuların ikiside fsp , birisi 500 birisi 550W .
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ Garantiyi arayıpta söyledim yaklaşınca duyuluyor dedim kontrol ettik hiçbir ses yoktu diyorlar , uğraşmamak içinmi yapıyorlar bilmiyorum artıkArkadaşlar selam , elimde 2 sistem var ve ikisindende psudan cızırtı geliyor , garantiye ikisinide ikişer kez yolladım cızırtı yok diyorlar , yarın tekrar yollayacağım video istedim ellerine ulaşınca video çekecekler, prizinizle alakalı olabilir diyorlar böyle bir şey varmı gerçekten? Psuların ikiside fsp , birisi 500 birisi 550W .
UPUPUPUPArkadaşlar selam , elimde 2 sistem var ve ikisindende psudan cızırtı geliyor , garantiye ikisinide ikişer kez yolladım cızırtı yok diyorlar , yarın tekrar yollayacağım video istedim ellerine ulaşınca video çekecekler, prizinizle alakalı olabilir diyorlar böyle bir şey varmı gerçekten? Psuların ikiside fsp , birisi 500 birisi 550W .
+ Garantiyi arayıpta söyledim yaklaşınca duyuluyor dedim kontrol ettik hiçbir ses yoktu diyorlar , uğraşmamak içinmi yapıyorlar bilmiyorum artık
Son düzenleme: