Neler Yeni

Psu'lu Kasa Mi? Psu'suz Kasa Mi?

En İyi Cevap
3
onlarca insan bu siteden ürün önerdi/aldı benimde pc im bu markadan hazır geldi hiçbir sorun olmadı şimdi gelipte bana ahkam kesme bi bildiğim varda konuşuyorum elbet yaptıkları hatalar vardır ama demek değilki bu siteden ürün alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

göremedim ama alıcam o kasayı
Şu tipler ne zaman banlanıyor tahminen. Zaten sitenin sıkıntılı olduğu taraf iade kısmı. ADAMLAR TÜRKİYE CUMRİHETİ ANAYASASINA UYMUYOR. Bunun daha ötesi mi var ne anlatıyon sen? bir iki kişide değil çoğunluk bu şekilde. Ürün alırsın gelir kullanırsın ancak ürün bozuldu mu naneyi yedin.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Bunlar mı?

Bu mu?

üst ikili.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Şu tipler ne zaman banlanıyor tahminen. Zaten sitenin sıkıntılı olduğu taraf iade kısmı. ADAMLAR TÜRKİYE CUMRİHETİ ANAYASASINA UYMUYOR. Bunun daha ötesi mi var ne anlatıyon sen? bir iki kişide değil çoğunluk bu şekilde. Ürün alırsın gelir kullanırsın ancak ürün bozuldu mu naneyi yedin.
tamamdır bu konuda haklısın ama tek galax satıcısı onlar başka tr de satan satıcı yok ve 750w psu uda iyi fiyattaymış. Bide her türlü fikrimi forumda ifade edebilirim ne zaman bunlar banlanıyor diye bir ifade forumlara aykırı bir cümledir herkes senle aynı fikirde olucak diye bişey yok rahatsızsan gidebilir veya fazla ileri gittiysemde beni uyarabilirsin . Benimde karşıma kimileri çıktı ne zaman banlanıcak bu ya diye bi ifadede asla bulunmadım

q1-2-3-4-5 5 tane mod var onları ayarlıyor otomatik. R red G green B blue oluyor. Mode tuşuda sana sürüyle mod var fanları ayarlıyor ona göre.Mesela full kırmızı full mavi rengarenk artık fanda hangi modlar tanımlıysa ki baya mode var onlar arasında geçiş yapıyorsun.Mesela mor ayarlıyorum mor oluyor.Fanların modlarından geçiş yapabiliyorsun özetle.Anlatabildim mi ? Video atayım mı bir ara istersen ?

dk 1.25 sonrasına bir bak olmadı ben musait zamanda video atayım sana.
teşekkürler hocam ama ben sende rev 01 var sanıyodum sende peki alınır mı tavsiye edermisin

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
tamamdır bu konuda haklısın ama tek galax satıcısı onlar başka tr de satan satıcı yok ve 750w psu uda iyi fiyattaymış. Bide her türlü fikrimi forumda ifade edebilirim ne zaman bunlar banlanıyor diye bir ifade forumlara aykırı bir cümledir herkes senle aynı fikirde olucak diye bişey yok rahatsızsan gidebilir veya fazla ileri gittiysemde beni uyarabilirsin . Benimde karşıma kimileri çıktı ne zaman banlanıcak bu ya diye bi ifadede asla bulunmadım

teşekkürler hocam ama ben sende rev 01 var sanıyodum sende peki alınır mı tavsiye edermisin
bendekini anlattım sana zaten.Tipsiz diyorlar ben beğendim sessiz hava akışı güzel tabi sana kalmış youtube videolarına bair bakabilirsin.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
bendekini anlattım sana zaten.Tipsiz diyorlar ben beğendim sessiz hava akışı güzel tabi sana kalmış youtube videolarına bair bakabilirsin.
Evet sen kasandan memnunsun ama acilir kapaklı olmasindan dolayı galax daha onde

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Bunlar mı?

Bu mu?

Arada 1k fark var.
Söyle ki ;
Deltayı cv650W ile ikinci el sıfır bir dünya ilan var.
Diğer kasa ve powere ekstra 1k vermek mantıkli mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom