PSUM ARIZALI MI YARDIM EDIN

Reaksiyon skoru
2
sistemim oyundayken meselka pubg steamda 2snlık sıyah ekran yıyorum sızce sorun nedır occt power test yaptıgım sırada 12v 11.370 en duusk deger olarak gordum ortalama da 1180 flndı herhalde sızce bundan dolayı mı kapanıyor sıstem rtx 3070 ti ryzen 5 5600 enermax max pro 3 700 waltt psu ama sıstem 2snlık sıyah yerken de degerle bakıyorum o an 11.400 veya 500 oluyor

ekran kartının ve monitorunu bırbırıne bağlayan kabloları ilk önce farklı slotlara tak. eğer hala oluyorsa ve kablon çok dandikse farklı bir kabloyla bi dene
philips evnia seriisi monitor dp kablosunu 165 hz cekınce 240dan sorun olmuyor veya 200 hz cekınce sorun oluyor hdm cekınce de sorun olmuyor sızce neyden

Siyah ekran olduğu sırada sadece görüntü mü gidiyor yoksa sistem komple mi duruyor? Siyah ekran olduğunda ses gelmeye devam ediyor mu?

merhaba gelmeye devam edıyor sıstem kapanmıyor 2snlık sıyah ekran yıyorum
Peki bilgisayarı yeniden başlatıncs ekran geri geliyor mu yoksa açılınca da siyah ekran var yine? Benzer bir sorun yaşadım yakın zamanda

Peki bilgisayarı yeniden başlatıncs ekran geri geliyor mu yoksa açılınca da siyah ekran var yine? Benzer bir sorun yaşadım yakın zamanda
ekran gelıyor sorun yok hocam sorun sukı baen goglede de yapıyor bunu ama cok sıkla oyun ıcıınden de yaoıyor ıkı sn sıyah ekran yıyorum ve bunu 240 dan 165 cekınce sorun yasamıyorum veya hdm ama 200 veya 240 cekınce boyle soprunlar yasıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun kablodan gibi duruyor. kaliteli bi kablo mu
hangı kablodan bahsedıyorsunuz hocam

Ekran kartı ile monitör bağlantısı arasında dönüştürücü kablo kullanıyor musunuz?
hayır kullanmıyorum

Monitör ile ekran kartı arasındaki kablo DP 1.4 sürümünden eski veya HDMI 2 HDMI 2.1 sürümünden eski ise sorun bundan yaşanıyor olabilir. Bu standartların altı 200 2400hz vermekte zorlanır.

ekran gelıyor sorun yok hocam sorun sukı baen goglede de yapıyor bunu ama cok sıkla oyun ıcıınden de yaoıyor ıkı sn sıyah ekran yıyorum ve bunu 240 dan 165 cekınce sorun yasamıyorum veya hdm ama 200 veya 240 cekınce boyle soprunlar yasıyorum

hangı kablodan bahsedıyorsunuz hocam

hayır kullanmıyorum
Ben PSUda sorun oldugunu sanmıyorum. Çünkü sistemin kapanması gerekirdi bence. Ekran kartı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,133
Üyeler
189,396
Son üye
IAhmethanI
Geri