13oguzzz 80+ Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 98 Dahası Reaksiyon skoru 14 Konum Ankara İsim Oğuzhan UZUNSELVİ 18 Ocak 2025 #1 Merhaba, ikinci el set aldım ve psu bu şekilde geldi. Çok uyguna aldığım için umursamadım. Sizce psu daki bu durum herhangi bir sorun yaratır mı?
Merhaba, ikinci el set aldım ve psu bu şekilde geldi. Çok uyguna aldığım için umursamadım. Sizce psu daki bu durum herhangi bir sorun yaratır mı?
yureksyz 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 4,784 En İyi Cevap 3 18 Ocak 2025 #2 Sence? Ucu bir yere değmediği müddetçe sence bir sıkıntı yaratır mı?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,732 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,772 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 18 Ocak 2025 #3 İyice izole et sorun olmaz. Asıl sorun neden kesik olduğu?
13oguzzz 80+ Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 98 Dahası Reaksiyon skoru 14 Konum Ankara İsim Oğuzhan UZUNSELVİ 18 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Mehmet Yılmaz yazmış: İyice izole et sorun olmaz. Asıl sorun neden kesik olduğu? Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim. Satıcıya sorduğumda kapağa sıkıştı kestik dedi. Server olarak kullanılıyormuş.
Mehmet Yılmaz yazmış: İyice izole et sorun olmaz. Asıl sorun neden kesik olduğu? Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim. Satıcıya sorduğumda kapağa sıkıştı kestik dedi. Server olarak kullanılıyormuş.