Neler Yeni

Yardım PSU'nun on/ off tusunu on yapınca direk Güç veriyor.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar iyi geceler. Bir arkadaşımın PC'sinde Güç kaynağını fişe taktığı anda kademe on daysa direk elektrik veriyor. off daysa vermiyor. Ama on a aldığı anda elektirği kasanın güç tusuna basmadan veriyor sistem açılıyor. Sorun ne olabilir? Ben kısa devre var garantiye gönder dedim ama sizinde görüşlerinizi bir alayım. @baltazar
EDİT: Biostan ayar falan varmış ama tam detay bulamadım. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mining sistemlerinde bir tür BAT dosyası ile ''elektrik kesilmelerinde'' elektrik geri gelince sistemi açma gibi bir ayar vardı, aynısının Windows ayarı olabileceğini düşünüyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mining sistemlerinde bir tür BAT dosyası ile ''elektrik kesilmelerinde'' elektrik geri gelince sistemi açma gibi bir ayar vardı, aynısının Windows ayarı olabileceğini düşünüyorum.
bunu ilk defa duydum. Nerden bakıyoruz o ayara bir bilgin var mı?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bunu ilk defa duydum. Nerden bakıyoruz o ayara bir bilgin var mı?
Emin değilim, Windows'u da fikir yürüterek buldum.
Belki anakart ayarı falan olabilir.
ERP READY gibi bir ayar olması gerek, onu BIOS'dan kapatmayı denemesini söyler misin?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin değilim, Windows'u da fikir yürüterek buldum.
Belki anakart ayarı falan olabilir.
ERP READY gibi bir ayar olması gerek, onu BIOS'dan kapatmayı denemesini söyler misin?
Şimdi bi baktım biosta ayarı falan varmış power bölümünde ama tam ayıkamadım. Şimdi detaylı bakacam.

Top Bottom