Berkekcktp
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
arkadaşlar air flowu iyi olan 400-500₺ civarında kasa önerebilir misiniz önü mesh yapıda olursa iyi olur rgb takıntım yok
site güvenilir mi? bilmiyorumarkadaşlar air flowu iyi olan 400-500₺ civarında kasa önerebilir misiniz önü mesh yapıda olursa iyi olur RGB takıntım yok
arkadaşlar air flowu iyi olan 400-500₺ civarında kasa önerebilir misiniz önü mesh yapıda olursa iyi olur RGB takıntım yok
O satıcıdan bir kereliğine alışveriş yapmıştım Gittigidiyor üzerinden, biraz yavaş gelmişti ama ürün sağlam gelmişti.site güvenilir mi? bilmiyorum
MSI POWERSIZ MAG FORGE 100M 2X RGB FANLI GAMING MID-TOWER KASA SİYAH
kampanyalı en ucuz MSI POWERSIZ MAG FORGE 100M 2X RGB FANLI GAMING MID-TOWER KASA SİYAH özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
Donanım arsivi videosunu izlmeistim Gamebooster sıcaklık değerleri biraz yüksek geldiGAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com
Biraz arttırırsanız:![]()
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100M ITOPYA'da.www.itopya.com
o ekran kartı ile ve işlemci ile alakalı o yüzden biraz fazlaDonanım arsivi videosunu izlmeistim Gamebooster sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi