Neler Yeni

Yardım Ptt Arnavutköy Yurtdışı Elektronik Ürün

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Merhabalar kuzenim Almanyadan elektronik bir ürün göderdi Türkiyeye giriş yaptı ama şuan olduğu yer Ptt Arnavutköy... Hiçbir şekilde bana mail mesaj gelmedi ve biraz zaman da oldu kargo hala orada... Bana ulaşmaları vergisini ödemem gerekiyor ama bana ulaşmayı bırakın ben bile onlara ulaşamıyorum... Telefonu direkt meşgule atıyorlar çaldığı halde yani kapılarına gitsem içeri de almaz bunlar. :( Eğer bir bilgisi olan var ise en azından vergiyi nasıl öderim işlemler nasıl hızlanır bana yardım ederseniz sevinirim.. :)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,424
İsim
Bilal Tepe
Merhabalar kuzenim Almanyadan elektronik bir ürün göderdi Türkiyeye giriş yaptı ama şuan olduğu yer Ptt Arnavutköy... Hiçbir şekilde bana mail mesaj gelmedi ve biraz zaman da oldu kargo hala orada... Bana ulaşmaları vergisini ödemem gerekiyor ama bana ulaşmayı bırakın ben bile onlara ulaşamıyorum... Telefonu direkt meşgule atıyorlar çaldığı halde yani kapılarına gitsem içeri de almaz bunlar. :( Eğer bir bilgisi olan var ise en azından vergiyi nasıl öderim işlemler nasıl hızlanır bana yardım ederseniz sevinirim.. :)
Kapısına git alırlar veya internetten PTT geneli ara şikayet oluştur sitesinden veya arayarak ben öyle yaptım ertesi gün hemen getirdiler PTT pismanliktir

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapısına git alırlar veya internetten PTT geneli ara şikayet oluştur sitesinden veya arayarak ben öyle yaptım ertesi gün hemen getirdiler PTT pismanliktir
biraz mecburiyet valla birkaç yeri aradım hepsi farklı bir şey söylüyor gidecem bir şubesine sanayi tarafındaki şubeler biraz daha billurlu olur onlara şikayetimi iletecem işlemlerimi yaptıracam.. ben gebzedeyim kadın bana başakşehire gideceksin diyor şaka gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,498
Üyeler
167,501
Son üye
SelamBenOmer
Top Bottom