Neler Yeni

ptt hangi subeyi aramam gerekiyo

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaslar sultangazi pdm den cikan gönderim teslim edilmedi, evdeyim ve aramadilar ve evde yoktunuz dediler mesaj yolladılar sonra bakinca mevlana ptt de gözüküyor. Simdi ben hangi şubeyi arayıp bunlarin tum değerlerine fütursuzca hakaret etmem lazım

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Hakaret edersen sen suçlu olursun. Bence ara düzgünce anlat belki teslim edebilirler. Gelip alın derlerse bence hakaretten fazlasını hakediyorlar ama tavsiye vermeyeyim

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaslar sultangazi pdm den cikan gönderim teslim edilmedi, evdeyim ve aramadilar ve evde yoktunuz dediler mesaj yolladılar sonra bakinca mevlana ptt de gözüküyor. Simdi ben hangi şubeyi arayıp bunlarin tum değerlerine fütursuzca hakaret etmem lazım
Bu şekilde aksamalar, getirmeyip evde yoktunuz diye sms atmalar artmaya başladı, hayırdır inş... (gelip almalısınız diye eklemişler) Dün aynısı bana oldu... Sokağa bile girmediler ama işte...

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hakaret edersen sen suçlu olursun. Bence ara düzgünce anlat belki teslim edebilirler. Gelip alın derlerse bence hakaretten fazlasını hakediyorlar ama tavsiye vermeyeyim
Duzgunce konusunca sadece sizi anliyorum diyor ve bildigim seyi soyluyorlar, bunlara sovmeden durmak mümkün degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde aksamalar, getirmeyip evde yoktunuz diye sms atmalar artmaya başladı... (gelip almalısınız diye eklemişler) Dün aynısı bana oldu... Sokağa bile girmediler ama işte...
Hakkınızı arayim Hocam, gereken her yere basvurumu yapacağım, ama kimi kime sikayet ediyoruz. 4. kez aynisini yapiyolar gecen seferde sepet varsa salarmisiniz dediler yok dedim gel al dedi boyle bi firma olamaz gercekten.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
Kürşat

Oscar

80+ Bronze
Duzgunce konusunca sadece sizi anliyorum diyor ve bildigim seyi soyluyorlar, bunlara sovmeden durmak mümkün degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkınızı arayim Hocam, gereken her yere basvurumu yapacağım, ama kimi kime sikayet ediyoruz. 4. kez aynisini yapiyolar gecen seferde sepet varsa salarmisiniz dediler yok dedim gel al dedi boyle bi firma olamaz gercekten.
yok artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,497
Üyeler
171,590
Son üye
Bildiren
Top Bottom