Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,562 Dahası Reaksiyon skoru 1,192 Konum Muğla İsim Mustafa Enes Bulut 17 Aralık 2024 #1 Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim
Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 14,076 17 Aralık 2024 #2 Sheader yazmış: Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim Devamı için tıklayın... Evet gönderebilirsin.
Sheader yazmış: Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim Devamı için tıklayın... Evet gönderebilirsin.
umix 80+ Bronze Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 883 Dahası Reaksiyon skoru 347 İsim Ümit 17 Aralık 2024 #3 Sheader yazmış: Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim Devamı için tıklayın... zaten parayı almadan ürün teslim edilmiyor senin açından bir sorun olmaz.
Sheader yazmış: Bir ürün sattım alıcı ödemeyi ibana attı PTT den kargo ücretini alıcı ödemeli şekilde gönderebilir miyim Devamı için tıklayın... zaten parayı almadan ürün teslim edilmiyor senin açından bir sorun olmaz.