Neler Yeni

PTT ile Gelen Kargo Kapıya Gelmiş Aramış ama Uyuyordum

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Banada bir kere aynısı oldu hocam, kontör yoktu başka numaradan ararım açmazlar ama o gün evde değildik sonra gidip dedem şubeden aldı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

PTT kadar müşterilerini düşünmeyen kargo firması bilmiyorum valla best MNG ve Yurtiçidir.
UPS ve PTT ile olayım var benim :d
Size de mi dediler 18 yaş altı vermiyoruz diye ?

Başka zaman olsa getirmezler 9:45 de şubeye gelen kargo 10:30 da kapıma gelmiş.
Ben uyuyordum tabii telefon çalmış ama sessiz de olduğu için uyandığım da telefon kapandı bile.
Apartman kapısı elle açılmadığı sürece açılmıyordu.
Şimdi gidip kendim teslim almak dışında yapabileceğim bir şey var mı ?
Kendim almak istemiyorum çünkü burdaki şubenin çalışanlarından nefret ediyorum neymiş yaşım yetmiyormuş teslim almaya.
geçmiş olsun kardeşim su uyur düşman uyumaz ne alaka ise birden aklıma geldi söyleyim dedim :D
maalesef kendiniz gidip alıcaksınız keşke sessize almasaymışınız teli ben böyle durumlarda sessize almıyorum önemli bir şey olursa felan diye
edit: yaşın yetmiyor felan diyorlarsa annenle veya babanla git almaya

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
geçmiş olsun kardeşim su uyur düşman uyumaz ne alaka ise birden aklıma geldi söyleyim dedim :D
maalesef kendiniz gidip alıcaksınız keşke sessize almasaymışınız teli ben böyle durumlarda sessize almıyorum önemli bir şey olursa felan diye
edit: yaşın yetmiyor felan diyorlarsa annenle veya babanla git almaya
Velilerden çekinerek alıyorum zaten ilk kargomu da onlara aldırmıştım sonra azar yedim.

Velilerden çekinerek alıyorum zaten ilk kargomu da onlara aldırmıştım sonra azar yedim.
neden azar işitiyorsun ki hocam annen baban değiller mi yani bi zahmet yardımcı olsunlar

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Aga ben belli bi süre aras kargoda çalıştım arayıp yarın getir dersen getirmezler. Yani aras kargoda öyleydi 3 gün eğer şubeden almazsan ana şubeye gidiyor. Ordan da geri kim gönderdiyse ona gidip almaktan başka çareniz yok elraen bey

Başka işim yok mu diyorlar senin kargonla mı uğraşacam.
valla kötü bir durum hocam her zaman mı böyleler yaşınızın küçük olması bunda büyük bir etken olabilir aynısını ben lise çağında iken benim ailem de bana yapıyordu

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Benim ptt'den gelen 2 ya da 3 kargom evde olmama rağmen evde yok deyip şubeye bıraktılar. İlk şube yürüyerek 30 dakikadan fazlaydı diğeri 10 dakikaydı, en azından o yakındı ama iki yere de gittim kendim aldım. 18 yaş altı olmama rağmen alırken sorun çıkarmadılar. Ama her seferinde şubeye gitmek zorunda olduğum için artık ptt den uzak duruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537