ptt kargo dağıtıma çıktı ama gelmedi

Geldik yoktunuz da diyebiliyorlar... (kamera kayıtları var, sokağa bile girmediler ama sms atmışlar "şubeden teslim alın geldik yoktunuz!") :mad:

İlçedeki şubede o gün yalnız olmadığımı da öğrenmiş oldum, sadece 1 mahalleye ait 25 - 30 paket daha öğle erken saatlerde bırakılmış, dağıtılmamış... Memur ben de bırakan dağıtıcılara sordum pek inanmadım diyor ama olan bize oluyor. Şikayet edin diyorlar, yine bi uğraş yani... :sneaky:

"xxx barkod numarali gonderiniz adresinizde bulunmamaniz nedeniyle xxx-xxx PTT subesine birakilmistir. bizzat muracatiniz halinde teslimi saglanacaktir." :kekw:

yav hocam bugun gelmesi lazimdi geri goturmusler subede gozukuyo suan
Cevap basit kısaca özet geçeyim...

Her PTT kargo personeli günlük belli bir sayıda kargo zimmetine alması ve teslimata çıkması gerekiyor. Eski tarihli olanlar önceliklidir. Şubeye yeni gelenler yoğunluk varsa zimmetine alır ama şubede bırakır. Akşamda geldik yoktunuz, adres eksik vs... Çağrı merkezini arayın şikayet edin. Bütün gün evdeyim vs diyin yarın sizin kargonuz ilk sıradan teslim edilir.

Genel olarak yoğun şubelerde yaşanan durum...

Cevap basit kısaca özet geçeyim...

Her PTT kargo personeli günlük belli bir sayıda kargo zimmetine alması ve teslimata çıkması gerekiyor. Eski tarihli olanlar önceliklidir. Şubeye yeni gelenler yoğunluk varsa zimmetine alır ama şubede bırakır. Akşamda geldik yoktunuz, adres eksik vs... Çağrı merkezini arayın şikayet edin. Bütün gün evdeyim vs diyin yarın sizin kargonuz ilk sıradan teslim edilir.

Genel olarak yoğun şubelerde yaşanan durum...
eyvallah hocam sağolasın

la yine dağıtımda yine gelmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yav dagitima cikarip mevlana pttye goturmusler bunlara nasi dava açabilirim

Son düzenleme:
Geri