Neler Yeni

PTT Kart ile Steam'den Alışveriş Yapamıyorum

SCengiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Salij
Arkadaşlar ben ön yüklemeli ptt kart kullanıyorum steama 100 tl atacağım ama steam izin vermiyor

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin.

Diyor ne yapayım

(mastercard)

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Arkadaşlar ben ön yüklemeli ptt kart kullanıyorum steama 100 TL atacağım ama steam izin vermiyor

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin.

Diyor ne yapayım

(mastercard)
Kartında 100 TL varsa sende 100 TLlik alışveriş yaparsan steam 30 40 kuruş kesinti yapıyor galiba bu yüzden olabilir yada PTT kartından kullanım ücreti fln kesmiş olabilir.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kartında 100 TL varsa sende 100 TLlik alışveriş yaparsan steam 30 40 kuruş kesinti yapıyor galiba bu yüzden olabilir yada PTT kartından kullanım ücreti fln kesmiş olabilir.
Kesinti yapmıyor Steam. Ama PTT'yi bilmiyorum
Ama PTT kart orda geçersiz olabilir boa compara ile dene ama oradan öderseniz kredi kartına iade alamazsınız

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Kesinti yapmıyor Steam. Ama PTT'yi bilmiyorum
Ama PTT kart orda geçersiz olabilir boa compara ile dene ama oradan öderseniz kredi kartına iade alamazsınız
Bende Toslada aynı şey olmuştu Canlı Destek 1 2 TL daha yükle düzelir demişti düzelmişti.

Top Bottom