Neler Yeni

PTT Rezilliği Yardım

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
Merhaba bildiğiniz gibi aula f75 aldı herkes bende 2 kasımda aldım pttye verildi temuda her şey yazıyor 5 gündür il içi aktarım diyor bende aradım dediler mahalleyi yazmamışsınız temuda her şeyim yazıyor bi mesaj falan atar insan gelin alın diye en az 5 km yol gidicem almaya ki zamanımda yok öğrenciyim şimdi kargomun bulunduğu şubeyi arıyorum açmıyorlar bile rezillikten başka şey değil ya.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Emre siyah
bizden nasıl bir yardım bekledin bilemiyorum .
Ama gerçekten pttlerden bu kadar çok şikayet olması ve hiçbir şey yapılmaması üzücü.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Gel al diyorlarsa başka çare yok, aldıktan sonra şikayette bulunabilirsin. Geri gönderebilirler almadın diye

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gel al diyorlarsa başka çare yok, aldıktan sonra şikayette bulunabilirsin. Geri gönderebilirler almadın diye
tekrar aradım başkası bağlandı oda adres tam yoğunluktan dağıtıma çıkmamıştır diyor bendede adres gözükmüyor kimse bir şey bilmiyorki

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
tekrar aradım başkası bağlandı oda adres tam yoğunluktan dağıtıma çıkmamıştır diyor bendede adres gözükmüyor kimse bir şey bilmiyorki
Biri öyle diyo biri böyle iyi bi kacga lazım ya 😂

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
yusuf ecer
Merhaba bildiğiniz gibi aula f75 aldı herkes bende 2 kasımda aldım pttye verildi temuda her şey yazıyor 5 gündür il içi aktarım diyor bende aradım dediler mahalleyi yazmamışsınız temuda her şeyim yazıyor bi mesaj falan atar insan gelin alın diye en az 5 km yol gidicem almaya ki zamanımda yok öğrenciyim şimdi kargomun bulunduğu şubeyi arıyorum açmıyorlar bile rezillikten başka şey değil ya.
Şikayet vara yaz sabah çalışan arar bugün getircem şikayeti kaldırın diye :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
yusuf ecer
googlede şube 1.3 almış herkes ana avrat düz gitmiş ama nafile
Ben yurtiçini şikayet vara yazdığım an abi nolur kaldırın bugün hemen getircem diye telefonla arıyorlar aldıktan sonra da teyit için kaldırdın demi abi diye arıyorlar

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
Ben yurtiçini şikayet vara yazdığım an abi nolur kaldırın bugün hemen getircem diye telefonla arıyorlar aldıktan sonra da teyit için kaldırdın demi abi diye arıyorlar
keşke bunlarda öyle olsa ama denicem.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam PTT başlı başına rezilliktir zamanında aliexpresste baya bı indirim çılgınlığı vardı ben o ara 4tane kargo söylemiştim hepsi PTT ile geliyordu daha doğrusu gelemiyordu.Subeyi aradım 1 gün boyunca anca ulaştım adamlar siz gelip alcaksiniz dedi taa 10 km gittik aldık.Yakininda PTT şubesi varsa oraya git durumunu anlat kargomun olduğu şubeye ulaşmak istiyorum de sana dahili numarayi felan verirler öyle bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa kargonuzu yeniden yurtdışına bile gonderebilirler hocam bilginiz olsun.Elinizden geldiğince hızlı alın.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
Hocam PTT başlı başına rezilliktir zamanında aliexpresste baya bı indirim çılgınlığı vardı ben o ara 4tane kargo söylemiştim hepsi PTT ile geliyordu daha doğrusu gelemiyordu.Subeyi aradım 1 gün boyunca anca ulaştım adamlar siz gelip alcaksiniz dedi taa 10 km gittik aldık.Yakininda PTT şubesi varsa oraya git durumunu anlat kargomun olduğu şubeye ulaşmak istiyorum de sana dahili numarayi felan verirler öyle bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa kargonuzu yeniden yurtdışına bile gonderebilirler hocam bilginiz olsun.Elinizden geldiğince hızlı alın.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Hocam Türkiyede genel olarak resmi kuruluşlarda böyle random 4 5 tane yalan var öylesine söylüyorlar işte adres eksik,yoğunluk,dağıtım aracının tekeri patladı,şoförün dayısı doğurdu vb

Top Bottom