hocam herkes güvenilir değil diyor ben anlamadımEvet, ben elektronik cihaz almamıştım ama güvenilir. Hiçbir aksilik/sorun yaşamadan ulaşmıştı aldığım ürün.
Telefon alanların elinde patlıyor diye bir şey gördüm başka forumlardas22 aldım 1 ay önce ucuz fiyata sorunsuz orijinal cihaz geldi.
satıcıya bağlı bir durum aslında. Biraz da cesaret işi ucuz diye hiç düşünmeden aldım sıkıntı yaşamadım ama 17bin tl ile 86k risk etmek arasında fark varhocam herkes güvenilir değil diyor ben anlamadım
Telefon alanların elinde patlıyor diye bir şey gördüm başka forumlarda
Benim aldığım ürün minik bir şeydi o yüzden sorun yaşamadım ama satıcıdan satıcıya değişen durum olabilir bahsettiğiniz. Yine de satıcının mağaza puanını ve yorumlarını iyi incelemek lazım tabii ama başka sitelerde de benzer fiyatlardaysa oradan almak daha yararlı olabilir müşteri hizmetleri açısındanhocam herkes güvenilir değil diyor ben anlamadım
iphoneları ucuz olduğu için şaşırdım korkuyorum daBenim aldığım ürün minik bir şeydi o yüzden sorun yaşamadım ama satıcıdan satıcıya değişen durum olabilir bahsettiğiniz. Yine de satıcının mağaza puanını ve yorumlarını iyi incelemek lazım tabii ama başka sitelerde de benzer fiyatlardaysa oradan almak daha yararlı olabilir müşteri hizmetleri açısından
https://www.pttavm.com/apple-iphone...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel ya hocam bu telefonu almak istiyorum da güvenilir mi firması bilmiyorumGeçenlerde mouse aldım Razer sahte geldiPTT'den bir şey alınmaz.
GüvenilirBir telefon alacam dedim bi baktım fiyatlar harbi ucuz iphone 16 pro 86k pttavm güvenilir mi?
sakın bulaşmaBaya araştırdım da bazılarının eline sahte ürünler falan gelmiş o yüzden çok tereddüt içerisindeyim