PUBG Crash Problemi Yardım

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,264
Selamlar , neredeyse 4-5 aydır pubg oynuyorum steam üzerinden ve 2 gün önce gelen yeni güncelleme ile beraber oyunda 10dakikaya bir crash yiyorum , sistemim pubg için gayet yeterli zaten imzadan görebilirsiniz , oyun dosyalarını vs doğruladım driverlarda güncel , yardımcı olabilir misiniz çünkü oyunu oynayamıyorum çok fazla crash yiyorum..

1681577329701.png

Selamlar , neredeyse 4-5 aydır PUBG oynuyorum steam üzerinden ve 2 gün önce gelen yeni güncelleme ile beraber oyunda 10dakikaya bir crash yiyorum , sistemim PUBG için gayet yeterli zaten imzadan görebilirsiniz , oyun dosyalarını vs doğruladım driverlarda güncel , yardımcı olabilir misiniz çünkü oyunu oynayamıyorum çok fazla crash yiyorum..

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu oyun problemli bir oyun ya bendede veriyor crash ne zaman oyuna girip oynasam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar , neredeyse 4-5 aydır PUBG oynuyorum steam üzerinden ve 2 gün önce gelen yeni güncelleme ile beraber oyunda 10dakikaya bir crash yiyorum , sistemim PUBG için gayet yeterli zaten imzadan görebilirsiniz , oyun dosyalarını vs doğruladım driverlarda güncel , yardımcı olabilir misiniz çünkü oyunu oynayamıyorum çok fazla crash yiyorum..

Alıntıyı görüntüle
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene çok ilkel bir method ama…

Pubg ye ticket at durumu belirt. Yapılacak çözümleri yapmışsın

Hocam bu oyun problemli bir oyun ya bendede veriyor crash ne zaman oyuna girip oynasam.

Oyun dosyalarını doğrulamayı dene çok ilkel bir method ama…
Bende oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü diğer oyunların hiçbirisinde bir problem yaşamadım , bu arada dosyaları doğruladım yazmıştım zaten hocam konuya yinede teşekkürler

PUBG ye ticket at durumu belirt. Yapılacak çözümleri yapmışsın
Tamamdır hocam

Hocam gameusersettings.ini dosyasını silip oyunu yeniden başlatıp deneyin dicem ama oyun ayarları komple sıfırlanıyor böyle çözebiliyonuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,207
Üyeler
183,399
Son üye
Wolets
Geri