Pubg Düzelmeyen Crash Problemi

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,265
Selamlar , daha öncedenda konu açmıştım çözülmediği için tekrar açıyorum , pubgde sürekli crash yiyorum , lobide veya oyunda sürekli oyun kasmaya başlıyor ve crash yiyorum tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum , ekran kartı driveri güncel , sistemim yeterli , pubg desteğe bilet açtım onlarda yardımcı olamadılar , bu sorunu yaşayan çözümünü bilen varmı acaba yoruldum gerçekten 2 haftadır bu sorun yüzünden oyuna girmiyorum..

bende yok bayağıdır düzeltmişler diye düşünüyordum seni görene kadar :(
Bendede normalde yoktu , yeni sezon geldi bu sorunu yaşamaya başladım fakat arkadaşlarımla giriyoruz hiçbirisinde olmuyor bende oluyor , halbuki aralarında en iyi sistemi olanda benim garip

Bendede normalde yoktu , yeni sezon geldi bu sorunu yaşamaya başladım fakat arkadaşlarımla giriyoruz hiçbirisinde olmuyor bende oluyor , halbuki aralarında en iyi sistemi olanda benim garip
aynı olay güncellemeden sonra olmuştu. tam ekran a alıp çözünürlüğü değiştirdiğimde oldu

steam pubg mi

hocam oyunun dosyalarını güncelledınızmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubgye her guncelleme gelınce bir sorun oluyor .oyunun dosyalarını guncelleyınız

hocam oyunun dosyalarını güncelledınızmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubgye her guncelleme gelınce bir sorun oluyor .oyunun dosyalarını guncelleyınız
Hocam aklınıza gelebilecek birçok şeyi yaptım oyunu kaç kez sildim yükledim , dosyaları doğruladım driverleri ve windowsu güncelledim , her şey yaptım

Hocam aklınıza gelebilecek birçok şeyi yaptım oyunu kaç kez sildim yükledim , dosyaları doğruladım driverleri ve windowsu güncelledim , her şey yaptım
aşağı yukarı 6-7 aydır aynı sorun kardeşimde de var oynayamıyor sistemi 9600k-1080ti normalde çok rahat oynuyordu

Hocam ufak bir tavsiyem var 2500 saat kadar pubg oynadım.Pubg bozuk çok sınır bozucu bagımlılık yapan insana 0 katkısı olan bir oyun.Yerınızde olsam bende öyle bır sorun olursa oyunu bırakırım.Oyunda çok sorun var paket loss hile crash çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri