Pubg Düzelmeyen Crash Problemi

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,265
Selamlar , daha öncedenda konu açmıştım çözülmediği için tekrar açıyorum , pubgde sürekli crash yiyorum , lobide veya oyunda sürekli oyun kasmaya başlıyor ve crash yiyorum tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum , ekran kartı driveri güncel , sistemim yeterli , pubg desteğe bilet açtım onlarda yardımcı olamadılar , bu sorunu yaşayan çözümünü bilen varmı acaba yoruldum gerçekten 2 haftadır bu sorun yüzünden oyuna girmiyorum..

bende yok bayağıdır düzeltmişler diye düşünüyordum seni görene kadar :(
Bendede normalde yoktu , yeni sezon geldi bu sorunu yaşamaya başladım fakat arkadaşlarımla giriyoruz hiçbirisinde olmuyor bende oluyor , halbuki aralarında en iyi sistemi olanda benim garip

Bendede normalde yoktu , yeni sezon geldi bu sorunu yaşamaya başladım fakat arkadaşlarımla giriyoruz hiçbirisinde olmuyor bende oluyor , halbuki aralarında en iyi sistemi olanda benim garip
aynı olay güncellemeden sonra olmuştu. tam ekran a alıp çözünürlüğü değiştirdiğimde oldu

steam pubg mi

hocam oyunun dosyalarını güncelledınızmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubgye her guncelleme gelınce bir sorun oluyor .oyunun dosyalarını guncelleyınız

hocam oyunun dosyalarını güncelledınızmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubgye her guncelleme gelınce bir sorun oluyor .oyunun dosyalarını guncelleyınız
Hocam aklınıza gelebilecek birçok şeyi yaptım oyunu kaç kez sildim yükledim , dosyaları doğruladım driverleri ve windowsu güncelledim , her şey yaptım

Hocam aklınıza gelebilecek birçok şeyi yaptım oyunu kaç kez sildim yükledim , dosyaları doğruladım driverleri ve windowsu güncelledim , her şey yaptım
aşağı yukarı 6-7 aydır aynı sorun kardeşimde de var oynayamıyor sistemi 9600k-1080ti normalde çok rahat oynuyordu

Hocam ufak bir tavsiyem var 2500 saat kadar pubg oynadım.Pubg bozuk çok sınır bozucu bagımlılık yapan insana 0 katkısı olan bir oyun.Yerınızde olsam bende öyle bır sorun olursa oyunu bırakırım.Oyunda çok sorun var paket loss hile crash çok fazla.

Geri