7800x3d Gpusunu Devre Dışı Bırakmak

engin147

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcisi kullanıyorum harici olarak 5070 ekran kartı kullanıyorum işlemci içindeki igpu yu biostan devre dışı bıraksam Bi sorun olurmu sıcaklığa etkisi olurmu kapatmanın

Pek bir etkisi yok pasif durumda kalıyor zaten ama kapatsan daha iyi olur.

Ben kapattım, hissiyatıma göre muhtemelen yüzde 2 etkisi oluyor. Fakat kapatmadığında çok az da olsa güç tüketiyor. Kapatmak mantıklı seçim

Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcisi kullanıyorum harici olarak 5070 ekran kartı kullanıyorum işlemci içindeki igpu yu biostan devre dışı bıraksam Bi sorun olurmu sıcaklığa etkisi olurmu kapatmanın
Ben 5070ti ile kullanıyorum kapatıyorum bi sıkıntı olmaz pek etkiside olmaz ama çünkü kullanılmıyor görüntü ekran kartından geliyor.

Ben 5070ti ile kullanıyorum kapatıyorum bi sıkıntı olmaz pek etkiside olmaz ama çünkü kullanılmıyor görüntü ekran kartından geliyor.
Denetim masasında kullanımı görebiliyordum. Dediğiniz gibi pek etkisi olmuyor fakat işlemci ona ufak da olsa bir kaynak ayırıyor.

En sağlıklısı biostan kapatmak mı daha iyi yoksa bilgisayar yönetimi kısmından kapatsam da olurmu

Geri