PUBG crash veriyor sürekli

Eyyubi

80+
Reaksiyon skoru
52
MErahaba arkadaşlar pubg crash vermeye başladı sorunu bi türlü çözemedim yardımcı olabilecek var mıdır?

Ayni durumu gecen hafta yaşadim oyun oynatmadi resmen . İlk sorun net framework eksikliği ile ilgili olabilir , windows guncellemesini kontrol edip varsa guncelleme yap ayriyetten sisteme ram oc yaptiysan en buyuk sebebi bundan kaynaklaniyor . Kolay gelsin dostum 🙂

Ayni durumu gecen hafta yaşadim oyun oynatmadi resmen . İlk sorun net framework eksikliği ile ilgili olabilir , windows guncellemesini kontrol edip varsa guncelleme yap ayriyetten sisteme ram oc yaptiysan en buyuk sebebi bundan kaynaklaniyor . Kolay gelsin dostum 🙂
eyw hocam net framework da son sürüm ramlar default 3200mhz de çalışıyor sistemsel sıkıtnı yok ama çok sinir bozucu win 11 den kaynaklanabilir mi ?

Bende windows 11 kullaniyorum onunla alakali oldugunu dusunmuyorum . Birde şu yontemi dene ramleri cikar yerlerini degistir degistirmeden once bir silgi ile ramlerin uc kisimlarini sil ve oyle tak

Bende windows 11 kullaniyorum onunla alakali oldugunu dusunmuyorum . Birde şu yontemi dene ramleri cikar yerlerini degistir degistirmeden once bir silgi ile ramlerin uc kisimlarini sil ve oyle tak
hocam laptop tek slot
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şimdi farkettimde denetim masasında net framework görünmüyor yüksek ihtimal ondan kaynaklı az öncce indirmeye çalıştımda açmıyor bu seferde :D

hocam laptop tek slot

hocam şimdi farkettimde denetim masasında net framework görünmüyor yüksek ihtimal ondan kaynaklı az öncce indirmeye çalıştımda açmıyor bu seferde
Sistemi yeniden baslatip , steamden dosya butunlugunu dogrula yap pubg oyunu icin birde oyle dene bakalim sonuc ne olucak

hocam laptop tek slot

hocam şimdi farkettimde denetim masasında net framework görünmüyor yüksek ihtimal ondan kaynaklı az öncce indirmeye çalıştımda açmıyor bu seferde :D
Ayrica net fremawork mikrosoft sitesinden indirip yukle son surumu belki guncelleme ile almamisdir . Sorun bundan kaynnakli

Sistemi yeniden baslatip , steamden dosya butunlugunu dogrula yap PUBG oyunu icin birde oyle dene bakalim sonuc ne olucak

Ayrica net fremawork mikrosoft sitesinden indirip yukle son surumu belki guncelleme ile almamisdir . Sorun bundan kaynnakli
hocam micorosfttan indirdim ama açılmıyor ayrıca ilk dediğiniz işlemi de defalarca yaptım sonuç yok

Başka yontem aklima gelmiyor malesef ,:(
:( kraftona mail bile attım ya sistem kaldırmıyor diyeceğim fakat canavar kaldırmaması mümkün değil buna çözüm bulamazsam ağlarım 2017den beri yonadığım oyun ve bi süre e-sporunuda yaptım başka çözüm bulabilen nolur yardım edin :D

MErahaba arkadaşlar PUBG crash vermeye başladı sorunu bi türlü çözemedim yardımcı olabilecek var mıdır?
Konuyu hortlatmış olacağım ama yeni konu açmak istemiyorum çözümlenmemiş konu varken. Sorunun çözümünü buldunuz mu ? Son 2 haftadır ara ara atıyordu oyundan beni ancak son 2 gündür 1 maç bile atılmıyor sürekli oyundan atıyor crash hatası yiyorum. Dosya bütünlüğü doğrulama yaptım oyunu farklı diske aktardım. Komple silip baştan yükledim ne yaptıysam çözüm olmadı.

Konuyu hortlatmış olacağım ama yeni konu açmak istemiyorum çözümlenmemiş konu varken. Sorunun çözümünü buldunuz mu ? Son 2 haftadır ara ara atıyordu oyundan beni ancak son 2 gündür 1 maç bile atılmıyor sürekli oyundan atıyor crash hatası yiyorum. Dosya bütünlüğü doğrulama yaptım oyunu farklı diske aktardım. Komple silip baştan yükledim ne yaptıysam çözüm olmadı.
Hocam yeni pc almıştım anakartında sorun çıktı bütün oyunları açmıyordu değişim yaptım şimdi öyle bir sorun yok o yüzden uğramadım bu konuya :)

ve hocam sunucuları iyice kötüleşti oyunun ondan dolayı bende çok fazla ping ve crashle uğraşıyorum sadece sizlik değil endişelenmeyin

Geri