Windows 10 pro benimki kraldirekt google play den davet linki alıp indir kardom win 11 kullanıyorsan kasmadan oynatıyor
kardom win10 da nasıl kuruluyor bilmiyorum fakat davet kodu alıp pc ye o davet koduyla kurmayı denesene bi youtube da videoları vardır win10 içinWindows 10 pro benimki kral
Valla baktım kral ama çıkmadıkardom win10 da nasıl kuruluyor bilmiyorum fakat davet kodu alıp pc ye o davet koduyla kurmayı denesene bi youtube da videoları vardır win10 için
kardom chat gpt ye sorsana o tek tek anlatarak yaptırırValla baktım kral ama çıkmadı
kardom chat gpt ye sorsana o tek tek anlatarak yaptırır
Böyle dimi Agakardom chat gpt ye sorsana o tek tek anlatarak yaptırır
kardom google play den gelen davet kodu ile windows 10 a pubg mobile kurmak diye sorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle dimi Aga
Kral gamelooo diyor ama gameloopu bildiğim için gamelooo çok indirdim sildim denemek icin çoğunlukla 32 bit indirdim daha optimize olduğu için 64 bitide bir okadar fazla yukledim başka bildiğin popüler kasmayan emilatör oneri yapabilir misin sana zahmetkardom google play den gelen davet kodu ile windows 10 a pubg mobile kurmak diye sor
kardom bunun haricinde bende bluestacks var bildim bileli onu kullanıyomKral gamelooo diyor ama gameloopu bildiğim için gamelooo çok indirdim sildim denemek icin çoğunlukla 32 bit indirdim daha optimize olduğu için 64 bitide bir okadar fazla yukledim başka bildiğin popüler kasmayan emilatör oneri yapabilir misin sana zahmet
Yarın deniycem dedigini kral çok teşekkür ederimkardom bunun haricinde bende bluestacks var bildim bileli onu kullanıyom
rica ederim kardomYarın deniycem dedigini kral çok teşekkür ederim![]()