Neler Yeni

PUBG FPS Ne Kadar Olmalı?

TahinPekmez

80+ Silver
vsiyeniz üzerine Steam'de kurdum oyunu. 255-260 FPS aldım 2K ile. Yalnız mobil sürümünü bağlayamıyormuşuz, yani yeni başlangıç PC sürümü olduğundan tat alamadım.
Sonuçta PUBG Mobile'de bayağı geçmişimiz v
buna da alışırsın aslinda. ama.neyse

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba.

7800x3d + 4070 TI Super sahibiyim. Detayları imzamda.

• Witcher 3 Ultra ayarlarda 2k monitörle 210 FPS civarları alıyorum. Normal midir?
  • PUBG Gameloop üzerinden açtığımda MSI Afterburner 60 FPS gösteriyor. Görüntü gayet net ama FPS düşük değil mi? Ayarlarla mı ilgilidir? Fikirlerinize açığım.
bir sey soracagim o kadar guzel pc toplamissin niye hala pubg gibi oyunlarla zamanini harciyorsun?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,512
İsim
uwu
Tavsiyeniz üzerine Steam'de kurdum oyunu. 255-260 FPS aldım 2K ile. Yalnız mobil sürümünü bağlayamıyormuşuz, yani yeni başlangıç PC sürümü olduğundan tat alamadım.
Sonuçta PUBG Mobile'de bayağı geçmişimiz var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam herkesin zevki farklıdır tabii, PUBG'yi seviyorum.
Ama bu sisteme uygun oyun tavsiyelerine açığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

90 FPS alsam o da iyi. Gameloop 60 FPS'e sınırlıyor sanırım. Nasıl illegal işler yapmadan, ayarları değiştirerek 90 FPS görebiliriz ki? Oyun içi en son ayarları açıyorum ama 60 FPS veriyor.
hdr 60 fps ekstra bir eklenti kullanmadan üstüne çıkmaz benim dediğim samsung yapma ile akıcı 120 fps alırsın o yöntem bir sıkıntı oluşturmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam herkesin zevki farklıdır tabii, PUBG'yi seviyorum.
Ama bu sisteme uygun oyun tavsiyelerine açığım.
Zevklerinize saygı duyuyorum (herhangi riot oyunu olmadığı sürece) sadece o sistem bende olsa söyle oyunlar oynardım böyle oyunlar oynardım diye söylendim kendimce battle royale oyunlar seviyorsunuz anladığım kadarıyla pc pubg ve fortnite bu türün en iyilerinden

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Salih
bir sey soracagim o kadar guzel pc toplamissin niye hala pubg gibi oyunlarla zamanini harciyorsun?

Haklı olabilirsiniz, yeni nesil oyunları pek tanımadığımdan olabilir.

bu açıdan aşağıdaki forum başlığını açtım:

PUBG bahsettiğim gibi eskiden kalma emektar oyunum, o yüzden devam ediyorum.
Keşke FPS'i de sisteme uygun hale getirebilseydik. 60 FPS çok düşük. 90FPS alsak ona da şükür diyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,155
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom