Niye önermezsin?Ben oynamıyorum ama merak ettim.Ben oynamam da önermem de.
Kötü çünkü. Pubg mobile oynamak daha iyi olur. Emülatör kullanarak.Niye önermezsin?Ben oynamıyorum ama merak ettim.
oyun çiktigi zamn bikaç ay oynamiştim sadece ilk açiliş haftası bo wardı ondan sonra yaklaşik 3-4 ay hiç bota rastlamamiştimKötü çünkü. PUBG mobile oynamak daha iyi olur. Emülatör kullanarak.
PUBG lite, bot kaynıyor, her yerde hile var vs vs.
Artık oynanmaz heryer hile kaynıyor güncellemede gelmiyor zatenbu dönemde PUBG lite oynanırmı ? geliştiricinin destegi kestigi faln sölenio hile fazla warmıdır ?indirmeye degermi ilk çıktıgı dönem oynuyodum güzeldi
steam pubg oyna lite bitti artikbu dönemde PUBG lite oynanırmı ? geliştiricinin destegi kestigi faln sölenio hile fazla warmıdır ?indirmeye degermi ilk çıktıgı dönem oynuyodum güzeldi
Arkadaşlar PUBG Lite kapanacak diyorlardı kapandı mı yoksa açık mı halabu dönemde PUBG lite oynanırmı ? geliştiricinin destegi kestigi faln sölenio hile fazla warmıdır ?indirmeye degermi ilk çıktıgı dönem oynuyodum güzeldi.
Konuyu hortlatmışsın, evet erişim kesildi.Arkadaşlar PUBG Lite kapanacak diyorlardı kapandı mı yoksa açık mı hala
Kapandı açınca beyaz ekran çıkıyor.Arkadaşlar PUBG Lite kapanacak diyorlardı kapandı mı yoksa açık mı hala