Doğru, bende de aynı sorun var 60FPS üstü vermiyor hiçbir oyun. Sorunu bir çözsem 120FPS moduna çekeceğim şu oyunları...O FPS göstergeleri genelde doğru olmuyor. Veya Hz gösteriyorlar harici program indirip bak.
Harici bir FPS programı indirip bakarmısın. Ayalardan ekran Hz sini 120 ye çek bide. Telefonda varsa performans, oyun modu vb bunları aç. Bunlarda olmasa bı ayar daha var ona bakarız.Doğru, bende de aynı sorun var 60FPS üstü vermiyor hiçbir oyun. Sorunu bir çözsem 120FPS moduna çekeceğim şu oyunları...
120Hz deyim zaten. FPS programına gerek yok 60 ile 120FPS arasındaki farkı kendim de net şekilde anlıyorum 60FPS çalışıyor oyun. Program da teyit etti. Performans modu yok sanırım benim cihazda.Harici bir FPS programı indirip bakarmısın. Ayalardan ekran Hz sini 120 ye çek bide. Telefonda varsa performans, oyun modu vb bunları aç. Bunlarda olmasa bı ayar daha var ona bakarız.
Oyunda ayarlarda FPS ayarlama seçeneği yokmu?120Hz deyim zaten. FPS programına gerek yok 60 ile 120FPS arasındaki farkı kendim de net şekilde anlıyorum 60FPS çalışıyor oyun. Program da teyit etti. Performans modu yok sanırım benim cihazda.
Oyunda 30/60/90/120FPS seçenekleri var. 30 ve 60FPS modunda sorun yok ama 90 veya 120FPS seçince yine 60FPS veriyor oyun.Oyunda ayarlarda FPS ayarlama seçeneği yokmu?
Çok ilginç ya ilk defa böyle bişey duyuyorum. İnterneten araştırdın mı hiç.Oyunda 30/60/90/120FPS seçenekleri var. 30 ve 60FPS modunda sorun yok ama 90 veya 120FPS seçince yine 60FPS veriyor oyun.
Birsürü oyunda denedim PUBG olsun Fortnite olsun hepsinin 90FPS modları 60FPS veriyor.