İşlemcin çok eski ve çok kötü. 3GB RAM var. HD graphics. Sistem çok kötü açacağını sanmıyorum ama deneyin isterseniz.nasıl ama hocam ben youtubedan sistemime baktığımda min 30 fps alıyordu
hocam zaten pubg mobile emulatör minimum core 2 duo istiyor ekran kartı olarak nvdia 9000 serilerinden felan istiyor ram olarak da benim ramim yeterİşlemcin çok eski ve çok kötü. 3GB RAM var. HD graphics. Sistem çok kötü açacağını sanmıyorum ama deneyin isterseniz.
ındırıp denesen daha kolay olmaz mı buradan teorık olarak tartısman neye yarar ınternette test vıdeosu ızledıysen bı sorun yok kac dk alır ındırıp oynaman?hocam zaten PUBG mobile emulatör minimum core 2 duo istiyor ekran kartı olarak nvdia 9000 serilerinden felan istiyor ram olarak da benim ramim yeter
hocam ben bir oyunu indirmeden önce herzaman bu siteye danışırım bunu hep yaparım yeni bişey değilındırıp denesen daha kolay olmaz mı buradan teorık olarak tartısman neye yarar ınternette test vıdeosu ızledıysen bı sorun yok kac dk alır ındırıp oynaman?
efsane kasarAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar sistemim PUBG mobie emulatör açar mı?
Alıntıyı görüntüle
buda ekran kartım