Neler Yeni

PUBG mobile gfx tool ban yedirimi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
* Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eger yanlıs yere açmışsamda moderatorler affedin konuyu kitleyin ama ceza yazmayin 4 tane ceza yedim zaten *

Fatih olmama çok az kaldı emulatörde çok az puan veriyor 18 kill + win artı 2 veriyor aynısıni mobilde denedim mobilde 30fps ile 7kill + win
Artı 10 veriyor mobilde 60 fps oynamanin tek yolu var o da gfx tool ban yedirmeden nasil kulanirim hesabim çok değrli buz diyarı 6svy fln ban yemeden gfx tool nasıl kulanirim

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
* Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eger yanlıs yere açmışsamda moderatorler affedin konuyu kitleyin ama ceza yazmayin 4 tane ceza yedim zaten *

Fatih olmama çok az kaldı emulatörde çok az puan veriyor 18 kill + win artı 2 veriyor aynısıni mobilde denedim mobilde 30fps ile 7kill + win
Artı 10 veriyor mobilde 60 fps oynamanin tek yolu var o da gfx tool ban yedirmeden nasil kulanirim hesabim çok değrli buz diyarı 6svy fln ban yemeden gfx tool nasıl kulanirim
ben yedim 10 yıl

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
Ya korkuyok biliyonmu buz doyarinı da kuzenim fulledi yani almanyada oturuyo 30bin uc ile 6svy yaptik ban yersem cok uzülür cocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ban yemedn kulanmanın bi yolu yokmu config felan
ben çıldırdım ban yedikten sonra ve güzel türkçe kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
GFX Tool Tavsiye etmiyorum 10 yıl 2031 e kadar ban sebebi Var Belki config düşünebilirsiniz ama yinede risk var LG G5 cihazımda kullandım hem config hemde GFX işe yaradağını görmedim telefon ısınınca ilk 20 dk sonra felan ufak donuyor

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
GFX Tool Tavsiye etmiyorum 10 yıl 2031 e kadar ban sebebi Var Belki config düşünebilirsiniz ama yinede risk var LG G5 cihazımda kullandım hem config hemde GFX işe yaradağını görmedim telefon ısınınca ilk 20 dk sonra felan ufak donuyor
Neyse saolun mecbur emulator o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,079
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom