Neler Yeni

Yardım PUBG Mobile Güncelleme Sonrası Delirmek Üzereyim (Emülatör)

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Herkese selam,

Arkadaşlar güncelleme sonrası oyun esnasında ağaçların ve binaların kaybolması sorununu ne yaptıysam çözemiyorum. Onlarca video izledim. Yapmadığım ayar kalmadı. En son son emülatörü ve oyunu silip sıfırdan yükledim ama yine aynı yine aynı... Bilgisayarımdaki bütün bileşenlerim güncel. Bir de her ayar değişikliğinde denemek için maça girip girip çıktığım için hesap ban yiyecek diye korkuyorum artık.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Herkese selam,

Arkadaşlar güncelleme sonrası oyun esnasında ağaçların ve binaların kaybolması sorununu ne yaptıysam çözemiyorum. Onlarca video izledim. Yapmadığım ayar kalmadı. En son son emülatörü ve oyunu silip sıfırdan yükledim ama yine aynı yine aynı... Bilgisayarımdaki bütün bileşenlerim güncel. Bir de her ayar değişikliğinde denemek için maça girip girip çıktığım için hesap ban yiyecek diye korkuyorum artık.

Aynı şeyi bende yaşadım önümdeki adamı oyun renderlamıyor resmen bir güncelleme gelene kadar beklemekten yanayım. Siz isterseniz oyun açılırkenki tamir et / repair butonuna basın eğer o ekrana erişemiyosanız çıkış yapın.

COREXAR

80+ Silver
Aynı hatayı bende alıyorum güncellemeden sonra sarpa sardı.
Herhalde güncelleme ile alakalı sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şeyi bende yaşadım önümdeki adamı oyun renderlamıyor resmen bir güncelleme gelene kadar beklemekten yanayım. Siz isterseniz oyun açılırkenki tamir et / repair butonuna basın eğer o ekrana erişemiyosanız çıkış yapın.
Yapmadığım şey kalmadı...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı hatayı bende alıyorum güncellemeden sonra sarpa sardı.
Herhalde güncelleme ile alakalı sorun.
Twitter'dan yazıyorum kendilerine, ilgileniyoruz diyorlar. Çok ilgilendiler...

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Herkese selam,

Kardeşim aynı sorun herkeste var bir tek sende değil. Sorun bizden kaynaklı değil oyundan kaynaklanıyor ve yeni sezonla birlikte düzeleceğini söylüyorlar. Bende ilk 100 deydim sıralama kasamadım sırf bu render hatasından dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Kardeşim aynı sorun herkeste var bir tek sende değil. Sorun bizden kaynaklı değil oyundan kaynaklanıyor ve yeni sezonla birlikte düzeleceğini söylüyorlar. Bende ilk 100 deydim sıralama kasamadım sırf bu render hatasından dolayı.
Bu gece sabaha karşı saat 05:00'te yeni sezon yayınlanacakmış. Sabaha kadar bekleyeceğim şu sorunun düzelmesi için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Her şey aynı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Şu sorunu çözebilecek bir babayiğit çıksa ne güzel olur...

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Top Bottom