Neler Yeni

Pubg mobile hesabı arıyorum

esraaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aleyna Tatar
Merhaba kendime pubg mobile hesap alacağım. Araştırdım da güzel kız hesabı bulamadım güzel hesaplarınız var ise bana ulaşır mısınız. bütçem ortalama site üzeri almak önceliğim elden de alabilirim kırşehirliyim. ilk ver ilk at felan diyecekler yazmasın dolandırıcılar lütfen yazmasın. Teşşekürler...

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Merhaba kendime pubg mobile hesap alacağım. Araştırdım da güzel kız hesabı bulamadım güzel hesaplarınız var ise bana ulaşır mısınız. bütçem ortalama site üzeri almak önceliğim elden de alabilirim kırşehirliyim. ilk ver ilk at felan diyecekler yazmasın dolandırıcılar lütfen yazmasın. Teşşekürler...
2-3 senedir bıraktım oyunu. Oynarken rp almıştım baya dolu dolu hesabım. Altın m4 buz4 isim kartlari falan epey item var. Ama hesap aktif kullandığım maile bağlı olduğu için satamiyorum

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
lappelduvide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom