Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 155
beyler max 70tl bildiginiz Guzel tetik varmı
hepsi birbirinin aynı nerdeyse al birinş farketmezbeyler max 70tl bildiginiz Guzel tetik varmı
Hala oynayanlar varmışbeyler max 70tl bildiginiz Guzel tetik varmı
bakam eywAçın yolu bu işin bilir kişisi geldi, hocam ben 4 yıla yakındır PUBG Mobile oynuyorum çok büyük bir kısmı tetik kullanarak geçti her marka modeli denedim, bir çok tetik bir kaç hafta kullandıktan sonra artık işlevini düzgün yerine getiremez ayrıca bir çok tetiğin ömrü 1-2 ay civarındadır, ama bu önerdiğim model gerçekten sağlam ve kullanışlı bir model kesinlikle öneririm hata bundan başka bir tetik almanızı da önermem.
https://ty.gl/6lzedopaez
rp var .d5 yıldır oynuyorum hala da oynamaya devam ediyorum tetik işi boş 1 kere meraktan aldım 2 gün oynuyorsun sonra temassızlık başlıyor adam önünde basıyorsun basıyorsun ateş etmiyor el en iyisi boşver o paraya da RP aç
Ben de bu ürünü önermeye geldim, tavsiye ederimAçın yolu bu işin bilir kişisi geldi, hocam ben 4 yıla yakındır PUBG Mobile oynuyorum çok büyük bir kısmı tetik kullanarak geçti her marka modeli denedim, bir çok tetik bir kaç hafta kullandıktan sonra artık işlevini düzgün yerine getiremez ayrıca bir çok tetiğin ömrü 1-2 ay civarındadır, ama bu önerdiğim model gerçekten sağlam ve kullanışlı bir model kesinlikle öneririm hata bundan başka bir tetik almanızı da önermem.
https://ty.gl/6lzedopaez
Başka bişey al o zaman tetik işe yaramazrp var .d
Haklısin bnde oynuyorum işe yaramıyo ya plastiği çıkıyo ya temazsızlıkBaşka bişey al o zaman tetik işe yaramaz
rp var .d
Ben de 700 civarı liraya 8000 düşürmüştümHaklısin bnde oynuyorum işe yaramıyo ya plastiği çıkıyo ya temazsızlık
bnce parmaklık al yada uc istasyonu geldi bn yazın 32/33 TL ye 650uc düşürmüstüm aende düşürebulirsin
tüm sansımı sanırım o uc yi kullanarak bitirdim iskelet çekirdek m-16 + 1 mataryel + evsanevi set 27 kere tekli =270 uc ye çıkarmıştım ondan sonra açtığım tüm sandıklar boşBen de 700 civarı liraya 8000 düşürmüştüm