- Bütçe
- 270
Max 300 bakabilirim. Olabildiğince ucuz rahat olsun. Hs35 düşünüyorum.
@İzolyÇalışanı @Porgola
Mesaj otomatik birleştirildi:
@İzolyÇalışanı @Porgola
Telefondan oynuyorsan bu var https://m.trendyol.com/hp/4bx31aa-p...p-7047145?boutiqueId=555788&merchantId=107638Max 300 bakabilirim. Olabildiğince ucuz rahat olsun. Hs35 düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@İzolyÇalışanı @Porgola
Terletir soyulur gibi bence. Her yer deri. Kumaş yokmuRampage Prestige kullanıyorum son zamanlarda temassızlık dışında sorun yaşamadım istersen bakabilirsin
Evet beni terletiyorTerletir
Kumaş bölüm yok. Her yer deri. Kumaş yokmu
Rampage Prestige kullanıyorum son zamanlarda temassızlık dışında sorun yaşamadım istersen bakabilirsin
Peki hs 35 nasıl? Malzeme kalitesi dışında sorun yok gibi. Alınır mı? Çok dikkatli kullanırım. Bana uygun başka seçenek bulamadım. @T.P.G.Telefondan oynuyorsan bu var https://m.trendyol.com/hp/4bx31aa-p...p-7047145?boutiqueId=555788&merchantId=107638
Adaptör derken?Normal kulaklık alıp adaptör kullan.
Sen bilirsin ama çok dikkatli olPeki hs 35 nasıl? Malzeme kalitesi dışında sorun yok gibi. Alınır mı? Çok dikkatli kullanırım. Bana uygun başka seçenek bulamadım. @T.P.G.
Corsair HS35 Stereo Karbon CA-9011195-EU Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comHS35 Stereo Gaming Headset — Carbon
Slip on the CORSAIR HS35 Stereo Gaming Headset for high-quality sound and voice clarity while you play for hours thanks to its plush memory foam and adjustable earcups -ideal for PC, PS4, Xbox One, Switch and more.www.corsair.comMesaj otomatik birleştirildi:
Adaptör derken?
Acaba pubg mobile için kulaklık almasam mı? çok oynamıyorum günde birkaç maç atıyorum çıkıyorum genelde. Tek sıkıntı cihaz stereo olsa bile hoparlörün sağ tarafta kaldığından yönleri anlayamamam.Sen bilirsin ama çok dikkatli ol
Almana gerek yok kulakiçi al yeterAcaba PUBG mobile için kulaklık almasam mı? çok oynamıyorum günde birkaç maç atıyorum çıkıyorum genelde. Tek sıkıntı cihaz stereo olsa bile hoparlörün sağ tarafta kaldığından yönleri anlayamamam.
İstediğin kadar dikkat et kırılıyor.Peki hs 35 nasıl? Malzeme kalitesi dışında sorun yok gibi. Alınır mı? Çok dikkatli kullanırım. Bana uygun başka seçenek bulamadım. @T.P.G.
Corsair HS35 Stereo Karbon CA-9011195-EU Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comHS35 Stereo Gaming Headset — Carbon
Slip on the CORSAIR HS35 Stereo Gaming Headset for high-quality sound and voice clarity while you play for hours thanks to its plush memory foam and adjustable earcups -ideal for PC, PS4, Xbox One, Switch and more.www.corsair.comMesaj otomatik birleştirildi:
Adaptör derken?