Pubg MOBİLE Kolsuzluğum

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar eskiden oynuyordum buna göre iyiydi, 10 maç atıyosam ya 3-4 yada Win ve rahat 2 sona kalıyordum (savaşarak), Tekrar yükledim oynuyorum ben mi kolsuzlaştım oyun mu zorlaştı, emülatörden oynuyorum oyun çok zor geliyor oyuncular sanki Gümüş lig değilde daha üst liglerde oynuyor gibiler, Daha iyi oynadığım kişiler var onların bile benden iyi İstatistikleri var, Önerilerinizi bekliyorum :/

Ekler

• pubg.PNG
    pubg.PNG
    1.1 MB · Hit: 59
  • pubg2.PNG
    pubg2.PNG
    1.1 MB · Hit: 55
İyi ama değil de tavsiyem biraz eğlence parkında alıştırma yap kendi hassasiyetini belirle sonra alışırsın ben mezarcının hassasiyetleriyle oynuyorum her maç garanti ilk 10 a giriyorum tabi kuzenimle girerim o da kolsuz olmazsa

hala bu oyunu oynayan var mı yaa ? :(

hala bu oyunu oynayan var mı yaa ? :(
Ben oynamıyorum ama eskiden telefondan çok oyun oynardım genelde 4 parmak oynadığım için FPS oyunlarında rankım hep yüksekti :)
Post automatically merged:

Bu PUBG mobile devri bitti bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Apoo
Ben oynamıyorum ama eskiden telefondan çok oyun oynardım genelde 4 parmak oynadığım için FPS oyunlarında rankım hep yüksekti :)

Aynen bitti.
+1

Oynayıp seven var arada bayıyor ama yine de güzel

Aynen bitti.
+1
Öncelikle zaten keyfi oynuyorum fakat kime göre neye göre bitti. 2 Kişinin Bitti demesiyle malesef oyun bitmiyor.

İyi ama değil de tavsiyem biraz eğlence parkında alıştırma yap kendi hassasiyetini belirle sonra alışırsın ben mezarcının hassasiyetleriyle oynuyorum her maç garanti ilk 10 a giriyorum tabi kuzenimle girerim o da kolsuz olmazsa
Mezarcı tablet üzerinden oynuyor malesef

Geri