PUBG Mobile M.24 kullanamıyorum

Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar bunun için sürekli aim çalıştım ama eğitim sahasında çok güzel hedefleri vuruyorum dürbün açıp quick scop atıyorum fakat ambar taarruz gibi yerlerde adamı vuramıyorum adam karşıma gelince ya oyun kasıyor ya tek yemiyor ya da hasar bugu oluyor mermilerin adamın üstüne toparlamak için ne yapmalıyım 4 parmak jiroskop 30 FPS oynuyorum.

Arkadaşlar bunun için sürekli aim çalıştım ama eğitim sahasında çok güzel hedefleri vuruyorum dürbün açıp quick scop atıyorum fakat ambar taarruz gibi yerlerde adamı vuramıyorum adam karşıma gelince ya oyun kasıyor ya tek yemiyor ya da hasar bugu oluyor mermilerin adamın üstüne toparlamak için ne yapmalıyım 4 parmak jiroskop 30 FPS oynuyorum.
30 fps den dolayıdır o yapabiliyorsanız config eklemeden 45 veya 60 yapın config önermiyorum ban yiyebilirsiniz.

30 fps den dolayıdır o yapabiliyorsanız config eklemeden 45 veya 60 yapın config önermiyorum ban yiyebilirsiniz.
Eskiden bayağı configciydim ama şu ban dalgasından dolayı oyun config tespit yapıp oto siliyor her oyuna girdiğimdede uğraşmak istemiyorum açıkcası Daha önce çok denedim birde fps nasıl bakıcağım cihaz lg g5

Config bi işe yaramıyor öncelikle.
Fps'in az olmasından kaynaklı olabilir.
Ayrıca 4 parmak jiroskop oynamanızı yazmaya gerek yoktu :d

M24 benden sorulur
Güzel taktik öğrettin eyw:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce arkadaşların cihazından 60 fps sağlam oynuyodum ama iphone olduğu için dürbün açamıyodum ya yanlış bir şey oluyordu:)

Bilmiyorum kullanmadığımdan bunca insan kullanıyor belki bir işe yarıyordur diye düşündüm.Kullanma taraftarıda değilim zaten.

Kardeşim o M24'ü yiyen sen miydin ya neyse sağlık olsun
images (27).jpeg

Bilmiyorum kullanmadığımdan bunca insan kullanıyor belki bir işe yarıyordur diye düşündüm.Kullanma taraftarıda değilim zaten.
Ban dalgasından sonra sıkıştım bayağı as liginde oynayım diyorum atlıyorum kalabalık yere ekran kitleniyor illa yani telefon vantilatörün altında oynanamı istiyor vantilatörün altında eminim stabil 30 aldığıma artık hasta olmayı göze aldım gibi
Kardeşim o M24'ü yiyen sen miydin ya neyse sağlık olsun
Alıntıyı görüntüle

Reddat diye bir kanal var youtubeda o böyle bir video çekmişti bakabilirsin umarım yararlı olur.

Reddat diye bir kanal var youtubeda o böyle bir video çekmişti bakabilirsin umarım yararlı olur.
İzledim game bench adlı uygulama indirdim pc ye indirip bağlamayı da denedim ama uygulama açıldığında hata verdi vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,841
Üyeler
188,485
Son üye
Butcher?
Geri