Neler Yeni

PUBG Mobile UC Nereden Alabilirim? (Oyunfor En Ucuz Resmi Satıcı)

Yıkık

80+
sağolasın abi 2 tane resmi satıcı var onlardan almayı düşünüyorum başka önerisi olan yoksa
resmi satıcıdan al zaten fazlasıyla uygun fiyat veriyor oyunfor, sadece fiyatta değil mesele saçma yerlerden alınca banlanma riskine değmez.

Erangel53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
A.
resmi satıcıdan al zaten fazlasıyla uygun fiyat veriyor oyunfor, sadece fiyatta değil mesele saçma yerlerden alınca banlanma riskine değmez.
aldım abi sağolasın, bu akşam tekrar alıcam. Kod hemen geliyor abi bilginiz olsun, fiyatta uygun başka yerlere bakmaya gerek yok. Bir de şu cyberpower kostümü çıkarabilsem harika olacak.

Yıkık

80+
Kostüm işi güzel para, kolay gelsin.

Erangel53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
A.
3 tane 660uc aldım abi, çıkaramadım. benim rakamlar harbiden azmış ama şans denicek kadar almıştım. pubg uc yine oyunfor 'dan alıcam en ucuz uc ler oyunfor 'da zaten. bu defa çıkaracam inşallah.

Yıkık

80+
3 tane 660uc aldım abi, çıkaramadım. benim rakamlar harbiden azmış ama şans denicek kadar almıştım. PUBG uc yine oyunfor 'dan alıcam en ucuz uc ler oyunfor 'da zaten. bu defa çıkaracam inşallah.
bugün baktım sitede bi değişiklik bi hareketler vardı ünlü bi oyuncunun adı yazıyordu mobile oyuncusu

Erangel53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
A.
Başka güvenilir uygun bir yer yok abi zaten kampanya bişeyler var abşi

Aware

80+ Silver
Mezarcı abiyi ghostla atar o.

Yıkık