Çok fazla alternatif var bütçe sorunu olmadığı çok fazla inceliyoruz herpinin kendi içinde bir artısı varken başka birşeyden eksiği var oyüzden dünyanın en iyisi bu diyebileceğimiz bir şey arıyoruz İlla türkiyede olması şart değil yurtdışındanda getirtebiliriz.Razer mouse öner dünyanın en iyi lazeri onda şuan
Dünyanın en iyi mausu diye bir şey yok. Teknik olarak diyorsan Razer en iyisi. Fakat daha büyük sorun alıcının el büyüklüğü mausu tutuş şekli vs bunlar daha önemli ergonomi felan.Çok fazla alternatif var bütçe sorunu olmadığı çok fazla inceliyoruz herpinin kendi içinde bir artısı varken başka birşeyden eksiği var oyüzden dünyanın en iyisi bu diyebileceğimiz bir şey arıyoruz İlla türkiyede olması şart değil yurtdışındanda getirtebiliriz.
g502 kullanıyor hiç memnun değil Oyunlarda aim alırken zorlanıyormuş.Dünyanın en iyi mausu diye bir şey yok. Teknik olarak diyorsan Razer en iyisi. Fakat daha büyük sorun alıcının el büyüklüğü mausu tutuş şekli vs bunlar daha önemli ergonomi felan.
boşLogitech G Superlight Pro X
sora kullanıyorum mükemmel mouse sorunsun en iyi ve skatezde alırsan orda mukemmel olur..Bu veyaLamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Bu https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-wireless-mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin olun şuanda en iyi mouseler. Kendim Lamzu atlantis kullanıyorum aşırı memnunum. (profesyonel fps oyuncusuyum)
Adam PUBG oynamak için mouse seçiyor profesyonel bütçe yok diyor yarım saat kafa mı patlatıcam mouse için fps değil bir şey değil
Lütfen buradan uzaklaşın.Adam PUBG oynamak için mouse seçiyor profesyonel bütçe yok diyor yarım saat kafa mı patlatıcam mouse için fps değil bir şey değil
Ben de Lamzu kullanıyorum çok güzel mouseler.boş
sora kullanıyorum mükemmel mouse sorunsun en iyi ve skatezde alırsan orda mukemmel olur..
Sakin olun Alemdar Bey en iyisini siz bilirsiniz. DeathAdder V3 Pro, Viper V2 Pro, Lamzu Atlantis tarzı mouselar varken f/p olarak zaten bu alınmaz benim fikrimce de. PUBG profesyonel oyuncusunun ki birçok binlerce saatler PUBG oynamış birçok turnuvayı katılıp kazanmış arkadaşım varken ve mouselarını biliyorken sırf bunun için mouse konusu açmak beni çok güldürdü ben de bu tarz bi öneri yaptım şahsen komiktiLütfen buradan uzaklaşın.
Ben de Lamzu kullanıyorum çok güzel mouseler.