1k üstü verseydi tadından yenmezdi şimdi pazarda satabileceğim öğeye nasıl bakcam gelmişmidir?Sağlık olsun.![]()
Gizlenme yeri > Kaçal mal bölümündeki sandıkları açtıysan steam topluluk pazarına bir öğe sat de. Pubg de satılacak item varsa gözükür o sayfada.1k üstü verseydi tadından yenmezdi şimdi pazarda satabileceğim öğeye nasıl bakcam gelmişmidir?
dün bf1 aldım 7 gün beklemem lazımmışGizlenme yeri > Kaçal mal bölümündeki sandıkları açtıysan steam topluluk pazarına bir öğe sat de. Pubg de satılacak item varsa gözükür o sayfada.
Bu kısıtlama da sanırım bir kaç yıldır var. Hiç denk gelmedim. Önceden çok takas banı alırdım. Sağlık olsun. Düşen itemin fiyatı pek değişmez. Satarsın açılınca.dün bf1 aldım 7 gün beklemem lazımmış
Demek ki 100-200 çıkıyor genel.2 hesap vardı 2sine de 100g çıktı. Eyw krafton.
Bu arada pubgde niye herkes macro ban yemiyorlar mı? Bayadır oynamıyordum.
anahtar oyunda cok iyi bi ise yariyosa satmaya gerek yokBu kısıtlama da sanırım bir kaç yıldır var. Hiç denk gelmedim. Önceden çok takas banı alırdım. Sağlık olsun. Düşen itemin fiyatı pek değişmez. Satarsın açılınca.
2 hesap yaptım 100 verdi ikisine deMesaj otomatik birleştirildi:
Aldın mı sen hocam ? Kaç G coin çıktı acaba. Bana 200G çıktı.
200 + 200 alırsanız 100 de sezon görevlerinde 21 lvl deki coini alabilirsiniz. Tabi bunun için oynamak gerekiyor.Ooof 100 çıktı bana da, neyse kutudan istatislikli kar98 çıktı bari, çok skinim var oyunda ancak hiçbiri satılmıyor maalesef
ayrıca 7. gün girişinde 200g coin daha verecek onla 1 adet anahtar alabiliriz, tabi piyasası baya düşer o zamana kadar