Neler Yeni

Pubg ultra ayarlar 80 fps düşük ayarlar 40 fps

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
ayarları kısınca fps düşüyor, ayarları yükseltince fps artıyor mu yani?

güldürme beni
Dinle güzel kardeşim ekran kartları kendini yüksek değerlerde kullanınca fps artar bunun için de grafik ayarlarını yükseltip ekran kartını kullandırmak gerekir grafikleri düşürünce ekran kartı kullanımı düşer bu yüzden fps azalır işlemciye daha çok yük biner darboğazda da olan şey aynısıdır zaten internete bir yaz bak burada bilen adamlara laf atma.

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dinle güzel kardeşim ekran kartları kendini yüksek değerlerde kullanınca fps artar bunun için de grafik ayarlarını yükseltip ekran kartını kullandırmak gerekir grafikleri düşürünce ekran kartı kullanımı düşer bu yüzden fps azalır işlemciye daha çok yük biner darboğazda da olan şey aynısıdır zaten internete bir yaz bak burada bilen adamlara laf atma.
yani sen diyorsunki, ayarlar yüksek ise fps fazla, ayarlar düşük ise fps az olur. doğru mudur?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
ayarları kısınca fps düşüyor, ayarları yükseltince fps artıyor mu yani?

güldürme beni
Bu söylediğimi bilmeyip üstüne güldürme beni demene bir şey dememem lazım normalde ama açıklama yapacağım
Çoğu zaman oyunlarda ekran kartı yeterli ise bir ayarlarda ekran kartının gerektiği kadarını kullanır düşük ayarlarda ekran kartı %50 kullanımda 100 fps alıyorsa %50 kullanır ama en yüksek ayarlara çekersen ve %50 kullanımda 100 fps alamazsa hepsini kullanır %99 kullanıp verebildiği FPS'i verir 100fps sadece bir sallama
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani sen diyorsunki, ayarlar yüksek ise fps fazla, ayarlar düşük ise fps az olur. doğru mudur?
Hayır normalde ayarları düşürünce FPS'in artması gerekir ama çoğu zaman ya ekran kartında darboğaz olur ya da dediğim gibi kendini kullanmasına gerek duymadığı için sınırlı sayıda kullanabilir

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Bu söylediğimi bilmeyip üstüne güldürme beni demene bir şey dememem lazım normalde ama açıklama yapacağım
Çoğu zaman oyunlarda ekran kartı yeterli ise bir ayarlarda ekran kartının gerektiği kadarını kullanır düşük ayarlarda ekran kartı %50 kullanımda 100 fps alıyorsa %50 kullanır ama en yüksek ayarlara çekersen ve %50 kullanımda 100 fps alamazsa hepsini kullanır %99 kullanıp verebildiği FPS'i verir 100fps sadece bir sallama
yani sen diyorsun ki ayarlar ne kadar yüksek ise o kadar fazla fps alırız demi?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
yani sen diyorsun ki ayarlar ne kadar yüksek ise o kadar fazla fps alırız demi?
Bilgisayardan bilgisaya göre değişebilir atıyorum tamamen RTX 3090 ile bir oyunu düşük ayarlara almandan yüksek ayarlara alman daha çok fps verebilir

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Hayır normalde ayarları düşürünce FPS'in artması gerekir ama çoğu zaman ya ekran kartında darboğaz olur ya da dediğim gibi kendini kullanmasına gerek duymadığı için sınırlı sayıda kullanabilir
bu arada laptoplarda darboğaz söz konusu değil haberin olsun :)
Bilgisayardan bilgisaya göre değişebilir atıyorum tamamen RTX 3090 ile bir oyunu düşük ayarlara almandan yüksek ayarlara alman daha çok fps verebilir
heh . böyle demen daha doğru. pc ye göre değişir bu. örnek;

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
bu arada laptoplarda darboğaz söz konusu değil haberin olsun :)

heh . böyle demen daha doğru. PC ye göre değişir bu. örnek;
Ben de ayrı bir şey demedim zaten R7 240 ile GTA 5'de 30 fps alan bir bilgisayarı ultraya alıp 60FPS alamazsın :D

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
onu demiyorum ekran kartı kullanımı düşük olacak şekilde ayarlarsan grafik ayarlarını darboğaz olur işlemci çok kullanılır gereksiz yere ayrıca laptoplarda da darboğaz söz konusu bütün laptop üreticileri mükemmel şeyler yapmıyor gerçekten düzgün bilgi öğren gel cidden saçmalamaya başlıyorsun gider de 2080 3080 3070 2070 gibi ekran kartlarında en düşük grafiğe alırsan tabi ki de az fps alırsın işlemciye yük biner çünkü

İnternet kafeci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Xd x
Abra a5 v16.6.5 monster notebook aldım dün elime geldi. PUBG yükledim oyuna girdim Ultra ayarlarda 80 90 fps arası oynarken düşük ayarlara alınca fps'in yükselmesi gerekirken 40 50 fps civarlarına iniyor ve droplanmalar oluyor ve arada mavi ekran veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim
PC kral sahibinin göz zevkine önem veriyor

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
onu demiyorum ekran kartı kullanımı düşük olacak şekilde ayarlarsan grafik ayarlarını darboğaz olur işlemci çok kullanılır gereksiz yere ayrıca laptoplarda da darboğaz söz konusu bütün laptop üreticileri mükemmel şeyler yapmıyor gerçekten düzgün bilgi öğren gel cidden saçmalamaya başlıyorsun gider de 2080 3080 3070 2070 gibi ekran kartlarında en düşük grafiğe alırsan tabi ki de az fps alırsın işlemciye yük biner çünkü
işlemciye göre değişiyor bu desen daha iyi olur...

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
işlemciye göre değişiyor bu desen daha iyi olur...
işlemciye göre değil ekran kartına göre değişiyor 1030u ultraya alırsan tabi fps düşer buradaki arkadaşın problemi başka olaya göre yorum yapıyoruz.

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
işlemciye göre değil ekran kartına göre değişiyor 1030u ultraya alırsan tabi fps düşer buradaki arkadaşın problemi başla olaya göre yorum yapıyoruz.
bak işlemcin ekran kartını rahat besleyebiliyor ise low ayarda fazla fps alırsın, işlemcin o kadar iyi değil ise low ayarda fazla fps alamazsın.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
bak işlemcin ekran kartını rahat besleyebiliyor ise low ayarda fazla fps alırsın, işlemcin o kadar iyi değil ise low ayarda fazla fps alamazsın.
hayır dostum 3600 ve rtx2060 bir sistemde gidip de güzel grafikli güncel bir oyunda low yaparsan ekran kartı kendini kullanamaz kullanım değeri düşer daha az fps alırsın bu hep olan bir şey internette birçok test var bakabilirsin.

Top Bottom