PUBG Yetenek Grubu

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
24,827
Öncelikle merhabalar bu aralar pubg almayı planlıyorum ama hayatımda daha önce hiç oynamadım. Yeni yeni öğreneceğim için karşıma çok profesyonel seviyedeki adamların gelmesini istemiyorum. Peki PUBG'de csgo lol gibi yetenek grubuna göre eşleştirme var mıdır oyunda iyileşene kadar sıkıntı çeker miyim?

Öncelikle merhabalar bu aralar pubg almayı planlıyorum ama hayatımda daha önce hiç oynamadım. Yeni yeni öğreneceğim için karşıma çok profesyonel seviyedeki adamların gelmesini istemiyorum. Peki PUBG'de csgo lol gibi yetenek grubuna göre eşleştirme var mıdır oyunda iyileşene kadar sıkıntı çeker miyim?
yaşarsın rütbe sistemı yok gibi bişey sana tavsiyem pubg lite oyna mekanıkler yuzde 90 aynı onda derece var bide yeni başlayanlara bot filan geliyor alışırsın sonra alırsın.

Yetenek değil tecrübe gerektiren bir oyun.

Geri