E madem internet yok oyunu indiremiyorsunuz oyunu kurdunuz PC ye internet olmadan nasıl oynayacaksınızArkadaşımda internet olmadığı için PUBG yükleyemiyor benim pcden usb belleğe atıp ordanda kendi bilgisayarına atmayı düşündük nasıl yaparız yardım eder misiniz ?
Telefon interneti ile oynuyor, oyun 32-33 gb falan olduğu için indiremez.E madem internet yok oyunu indiremiyorsunuz oyunu kurdunuz PC ye internet olmadan nasıl oynayacaksınız
steamden flash belleğe kurucaksınız oyunu diğer pcye aktarınca sorun yaratabilir amaArkadaşımda internet olmadığı için PUBG yükleyemiyor benim pcden usb belleğe atıp ordanda kendi bilgisayarına atmayı düşündük nasıl yaparız yardım eder misiniz ?
senin dediğin epic games de bro steam de öyle bişey yokFlash belleğe atıp diğer bilgisayardan Steam'e attığınızda doğrulama yapmanız gerekir. Doğrulama yaptıktan sonra oynayabilirsiniz.
Pubg nin kurulu olduğu diskten steam libaryden Steamapps e giriyorsun. Commona giriyorsun. Pubg yi usb belleğe atıyorsun sonra commondan geri gidiyorsun. Orda appmanifestler var. Ordan pubg ninkini buluyorsun. Notlardan açıp player unk…. Yazan pubg dir. Onu usb belleğin bir yerlerine at. Bu kadar. Arkadaşında aynısı yapsın. Olur. Sorun olursa cevaplayabilirm.Arkadaşımda internet olmadığı için PUBG yükleyemiyor benim pcden usb belleğe atıp ordanda kendi bilgisayarına atmayı düşündük nasıl yaparız yardım eder misiniz ?
PUBG>özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyalarını yedekle>usb bellek daha sonra arkadaşının bilgisayarına geç steam a gir sol üst köşedeki steam>oyun yedeğini geri yükle 15-20 dk içinde arkadaşının bilgisayarına kurulur
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin dediğin epic games de bro steam de öyle bişey yok
İkiniz farklı yöntem söylemişsiniz hangisi daha sağlıklı olur hangisini yapayım yani ?PUBG nin kurulu olduğu diskten steam libaryden Steamapps e giriyorsun. Commona giriyorsun. PUBG yi usb belleğe atıyorsun sonra commondan geri gidiyorsun. Orda appmanifestler var. Ordan PUBG ninkini buluyorsun. Notlardan açıp player unk…. Yazan PUBG dir. Onu usb belleğin bir yerlerine at. Bu kadar. Arkadaşında aynısı yapsın. Olur. Sorun olursa cevaplayabilirm.
Benimkini yap her zaman yapıyorum bir de kolayİkiniz farklı yöntem söylemişsiniz hangisi daha sağlıklı olur hangisini yapayım yani ?
@rifat.toklu hocam burdan hangisini seçicem acaba yardım edermisinizPUBG>özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyalarını yedekle>usb bellek daha sonra arkadaşının bilgisayarına geç steam a gir sol üst köşedeki steam>oyun yedeğini geri yükle 15-20 dk içinde arkadaşının bilgisayarına kurulur
senin dediğin epic games de bro steam de öyle bişey yok
Arkadaşım yüklerken dosyaları aldığım yerlere atıcak dimi benim hesabıma falan giriş yapma ihtimali varmı peki böyle dosya ile atınca ?PUBG nin kurulu olduğu diskten steam libaryden Steamapps e giriyorsun. Commona giriyorsun. PUBG yi usb belleğe atıyorsun sonra commondan geri gidiyorsun. Orda appmanifestler var. Ordan PUBG ninkini buluyorsun. Notlardan açıp player unk…. Yazan PUBG dir. Onu usb belleğin bir yerlerine at. Bu kadar. Arkadaşında aynısı yapsın. Olur. Sorun olursa cevaplayabilirm.
Hocam fotoyu daha önceden görmemiştim. Dc den yardımcı olabilirim istersen@rifat.toklu hocam burdan hangisini seçicem acaba yardım edermisiniz
Arkadaşım yüklerken dosyaları aldığım yerlere atıcak dimi benim hesabıma falan giriş yapma ihtimali varmı peki böyle dosya ile atınca ?
O foto diğer yöntemin fotosu ona takılmayın. Oyunun commondan alıp usbye atıcam bide geri gelip appmanifest dosyasını atıcam sonra arkadaş dosyaları aldığım yere kendi bilgisayarına atıcak dimi başka bişi yapmasına gerek var mı doğrulama falan veya oyun yüklü gözükebilecek dimi ?Hocam fotoyu daha önceden görmemiştim. Dc den yardımcı olabilirim istersen