Puff estanbul güvenilir mi?

MrOmega

80+
Reaksiyon skoru
0
Bir çok yere baktım puff estanbul alın diyor sizce güvenilir mi? ( Değilse nerden almam gerekiyor)

aldınmı hocam
Aldım hocam hızlıca 2 günde geldi ama birçok yere göre çok pahalıya satıyorlar ben vipbuhar.net sitesinden aldım ama şu anlık sağlık sorunları yüzünden kapatmışlar başka yer arıyorum bildiğin bir yer varsa söylersen hocam mutlu olurum.

Ben 4 ay önce çok alıyordum 8 9 kere siparişim olmuştur sonra Poda geçtim sigarayı bırakınca. Orjinal ürünleri bide uzun gidiyor diğerlerine göre o konuda sıkıntı yok ama sigarayı bırakınca Poda geçmeni tavsiye ederim sürekli vozol vozol bütçeyi yorar

Ben 4 ay önce çok alıyordum 8 9 kere siparişim olmuştur sonra Poda geçtim sigarayı bırakınca. Orjinal ürünleri bide uzun gidiyor diğerlerine göre o konuda sıkıntı yok ama sigarayı bırakınca Poda geçmeni tavsiye ederim sürekli vozol vozol bütçeyi yorar
Hocam pod için önereceğin bir site ve cihaz var mı ? Ve bu pod elektronik sigarayla aynı mı oluyor. Tam olarak olayı ne

Temmuz da Saraybosna dan ıqos ve terea almıştım sonra memlekete döndüm kullandığım hiç bir tütün o avrupa zevkinde değildi burayı gördüm adamlara puff estanbul a yazdım hemen gönderdiler vallahi helal olsun 2.gün hediyesiyle geldi ve en önemlisi bosnadan aldığım ile aynıydı sadece biraz geç cevap veriyorlar o sorun

Geri