Neler Yeni

Puff önerisi bütçe sınırı yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NZXT

80+ Bronze
Parası önemli değil likiti hemen bitmeyen uzun süre aroma tadı verebilecek puff arıyorum. Kaliteli bir şey arıyorum yani şu ana kadar puff vozol ve puff bar 10000 kullandım. Bütün önerilere açığım sağ olun şimdiden.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Parası önemli değil likiti hemen bitmeyen uzun süre aroma tadı verebilecek puff arıyorum. Kaliteli bir şey arıyorum yani şu ana kadar puff vozol ve puff bar 10000 kullandım. Bütün önerilere açığım sağ olun şimdiden.
puff değilde önerim elektronik sigara olur, Nord 4 deneyebilirsin güzel ürün, ister nargile içim ister sigara içim kullanabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan
Hocam tr de kaliteli puf olduğunu düşünmüyorum ya elektronik sigara bakman daha mantıklı olacaktır

NZXT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
puff değilde önerim elektronik sigara olur, Nord 4 deneyebilirsin güzel ürün, ister nargile içim ister sigara içim kullanabilirsin.
Sağolun hocam bir araştırayım denerim belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tr de kaliteli puf olduğunu düşünmüyorum ya elektronik sigara bakman daha mantıklı olacaktır
Evet tr de çok kaliteli puff yok pek beğenmiyorum trdeki puff çeşitlerini hemen hemen aynı oluyor zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,978
Üyeler
159,427
Son üye