Öneri Püfür Püfür Esecek Bir Kasa Önerin

Ya dostum şahsen ben kullanıyorum kendi gözümle görüyorum yetmez mi zaten 3-5 form gezden konulara baksan kasayı ne kadar övdüklerini görürsün tabi arkadaşın bütçesi daha fazla ama bence gerek yok
Zoko'yu Zamanında Ben Çok Önerdim .

Fanları Hariç Kasaya Lafım Yok Ama Artık Fiyatına Değmez Bence .

Zoko alacağına Corsair Al .

Zoko bence daha estetik duruyor ama ya bu kasayı ya da corsairi alıp içini bu fanlarla doldurması baya mantıklı olur. Hava akışı için efsane fanlar.

Zokonun fanlar ise eh denilcek seviyede

Zoko bence daha estetik duruyor ama ya bu kasayı ya da corsairi alıp içini bu fanlarla doldurması baya mantıklı olur. Hava akışı için efsane fanlar.

Tabi Canım Maliyet Olarakta Güzel Fiyata Geliyor :)

Zoko'nun İskeleti Güzel Zamanında Fiyatını Karşılıyordu Ama Şuan Şahsen Corsair Daha Ucuz Ve Kaliteli Fanlara Sahip İken Neden Gidip Allah'ın Zoko'sunu Alayım ?

8k bütçe yazmış 2k kasa tutsa 6 fan alsa 3600 den 5600 yapar o fiyata daha iyi fanlı kasa yok zaten
Hayır Hayır Benim Olay Tamamen Farklı Zaten .

8K Bütçeye Nice Kasalar Alırsın Arkadaş Zoko'yu Övdüde Ondan Bu Olay .

kasa fanı için çok gereksiz fan ses yapar zaten %100 kullanmayacak bu fanları radyatör fanı dışında kullanılmaz p12 max

Yani şahsen ben kullanıyorum önerdiğiniz kasadan daha estetik durduğu aşikar ama fanlara bişey diyemiyorum bana yetiyor iyi diyebilirim yani tabi corsairin fanları daha iyiyse tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa fanı için çok gereksiz fan ses yapar zaten %100 kullanmayacak bu fanları radyatör fanı dışında kullanılmaz p12 max
Ses yapmıyor gayet sessiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri