milenix
80+ Gold
nasıl ve ne zaman1.2k lık kramponu 1tlye satıldı ön yargıli davranmayınız
nasıl ve ne zaman1.2k lık kramponu 1tlye satıldı ön yargıli davranmayınız
iptal ediyorum o zamanPazarama ve çiçeksepetindeki piyasanın altı olan ayakkabıların %90 ı çakma hocam.
Biraz oldu forumda bayağı alan oldu bazıları 5/ 6 tane aldı ama 40/41 in stoğu azdı 42/43 numaralı boldunasıl ve ne zaman
yanlışlık olmuştur belki 1tlye sakız alınamıyorBiraz oldu forumda bayağı alan oldu bazıları 5/ 6 tane aldı ama 40/41 in stoğu azdı 42/43 numaralı boldu
Gönderdiler alanlara zaten yanliştan oluyo ve en kötü 100tl falan infirim kodu veriyorlar yoksa bu forumda 1 TL'ye ne perdeler ne kramponlar alındıyanlışlık olmuştur belki 1tlye sakız alınamıyor
perde yerine deneme ürünü göndermediler mi 30cmlikGönderdiler alanlara zaten yanliştan oluyo ve en kötü 100tl falan infirim kodu veriyorlar yoksa bu forumda 1 TL'ye ne perdeler ne kramponlar alındı
Edebiliyorsanız ediniptal ediyorum o zaman
Mağazayı aradım orjinal sporactive mağazası ama fiyat hatası olmuş iptalMesaj otomatik birleştirildi:
Aynı satıcı Hepsiburada üzerinden satış yapıyor 9.1 puan almış araştırmadan almam
Çakma olduğunu iddia edip aldırmayan zekiler varlıklara selam olsun.Mağazayı aradım orjinal sporactive mağazası ama fiyat hatası olmuş iptal