Konu aç orada en azından arayan bir kişi konuyu bulur ama açmadan önce eski konular da var mı diye bakmanı öneririmHocam siz söyleyin sorun olmaz bence. Yada özelden söyleyin olur mu?
Forumda bunla ilgili çok konu araştırma yapmani öneririm hangi yollardan kazanan var nereyi takip etmen gibi sadece 1 olay yok farklı yöntemler var rehberlik konu benim yöntem farklı başkasınin farklı konuları gez geçmişe dairH
Ben önceden araştırmıştım kod dağıtan yerleri ama çoğu kod kullanım dışı fln oluyor dedi bir arkadaşım
Hocam baktım neredeyse 4,5 forum gezdim ama maalesef bulamadım zaten önceden de bakıyordum bu beleş kodlara ama bulamadım yeni konu açtım eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim hocamForumda bunla ilgili çok konu araştırma yapmani öneririm hangi yollardan kazanan var nereyi takip etmen gibi sadece 1 olay yok farklı yöntemler var rehberlik konu benim yöntem farklı başkasınin farklı konuları gez geçmişe dair
Kazanırsın ama hemen yarın kâr etmezsin ya güzel bi fırsat bulacaksın ya da aylarca bekleyeceksin. Ben al sat yapıyorum şuan steam envanterim 500 TL. Stockholm 2021 kapsülleri artacak bir kaç ay sonra YTD.Pupg veya CS go da itemler kazanıp pazarda satarak kendime oyunlar almak istiyorum. Sizce olur mu? Yoksa çok mu hayal kuruyorum?
Kral sana bir şey sormak istiyorum. Bedava Steam cüzdan kodu veren site biliyor musun? Hiç harcama yapmadım 5 dolar lazım.Kazanırsın ama hemen yarın kâr etmezsin ya güzel bi fırsat bulacaksın ya da aylarca bekleyeceksin. Ben al sat yapıyorum şuan steam envanterim 500 TL. Stockholm 2021 kapsülleri artacak bir kaç ay sonra YTD.
Ben şöyle bir kaç TL veren kendime oyun alabileceğim paralar kazanmak istiyorum.Kanka çok para kazanacağını sanmam CSGO'dan. Ki item çıkarsan bile cs piyasası çökmüş durumda. Eşyayı steam dışında satman çok zor olur. Boşa zaman harcarsın diyeyim. Ki 5 doları da çıkartman 1 2 ayı bulur büyük ihtimal. O 90 TLlik kasaları çıkartmak baya şans istiyor.
5 dolar kimse kimseye vermez, kendin yatırman gerekiyor.Kral sana bir şey sormak istiyorum. Bedava Steam cüzdan kodu veren site biliyor musun? Hiç harcama yapmadım 5 dolar lazım.
Nasıl yapıcam? Hangi mod hocamcsgo da operasyon kas bu operasyon yaklaşık 1200tl kazandım.
Fotoğraf atabilir misiniz? Operasyon modunncsgo da operasyon kas bu operasyon yaklaşık 1200tl kazandım.